Dupa ce in urma cu o saptamana fusese eliminata prima din concursul "La Fattoria", Ramona Badescu (foto) a fost reprimita in reality-show-ul italian ce se filmeaza in Brazilia. Concurentii sunt staruri italiene in voga, care sunt cazati la o ferma din afara tarii (de data aceasta a fost aleasa Brazilia), unde traiesc total lipsiti de confortul cu care sunt obisnuiti in viata de zi cu zi.

Cu toate ca a dat dovada ca poate face fata unei astfel de vieti, si a trecut cu brio de trei probe foarte grele, Ramona a fost eliminata. Presa italiana s-a dovedit nemultumita de excluderea romancei din concurs. Dupa eliminare actrita se afla inca in Brazilia si astepta cuminte sa plece catre Italia.

Regula jocului spune ca abia la o saptamana de cand au fost exclusi concurentii se pot intoarce acasa. in aceasta perioada sunt atent supravegheati ca sa nu poata urmari la televizor ce fac fostii lor colegi. Zilele trecute, una din concurente, Gio Lo, un fost manechin de prestigiu, a fost eliminata din casa pentru ca a incalcat o multime de reguli impuse de organizatori.

Gratie acestei eliminari cei de la Mediaset au decis ca Ramona sa fie reprimita. Ceilalti concurenti s-au bucurat de intoarcerea romancei. De altfel, atunci cand ea a fost eliminata, acestia au botezat un papagal pe care-l aveau la ferma cu numele de Ramo.