Doua tirguri importante au marcat in egala masura constiinta redactiei noastre, saptamanile trecute: tirgul de musamale inflorate de pe Aleea Castanilor si tirgul de nunti de la Marriott.

O sa lasam musamalele pentru altadata si ne vom ocupa un pic de cele mai importante 20 de minute din viata (si opera) tirgului de nunti, o piata cu tarabe de lux, lume cacalau, viitoare mirese pornite pe desfiintat carduri si viitori ginerei transpirind din motivul mai sus enuntat.

Mamaliga-ntr-un picior, ia ghiciti cine a picat in acel spatiu al iubirii cu acte-n regula, la momentul cel mai aglomerat, adica pe la ora inchiderii? Andreea Marin, cunoscuta si ca prietena buna (de suflet) a lui Tiriac ala mare, al carui nume se scrie cu un singur „Ion".

Andreea era insotita de Marian Voicu, cunoscut ca prezentator al TVR si consacrat definitiv, in inimile noastre, in urma acestei descinderi, ca nominalizat pe „lista scurta" a zinei surprizelor. Cum oare altfel am putea interpreta cele 20 minute pe care cei doi le-au petrecut in tirgul de mirese, aruncindu-si priviri si zimbete dragalase?

Serios vorbind, situatia pare ca a scapat de sub control. Ne referim la faptul ca Andreea li se plinge prietenelor ca ceva nepermis se intimpla cu }iriac – nu prea-i mai raspunde la telefon, ocupat fiind s-o lase pe zina surprizelor sa se converseze cu secretara. Nu trebuie sa ne ingrijoram, asa fac citeodata barbatii cu bani: fite. E dreptul lor, cistigat prin indelungi sponsorizari.

Se pare insa ca Andreea o ia in serios si a trecut la frecat ridichea, pardon, mustata ghidon a indaratnicului ei tenisman, afisindu-se putin cam ostentativ, inclusiv pe holurile televiziunii, cu vinjosul si mult mai tinarul prezentator de la TVR.

Pe care, apropo, il stiti de la emisiunea Vorbe despre fapte si care, trebuie spus odata pentru totdeauna, are drept motto „Mai bine sa-ti fie rau decit sa-ti para rau" (cel putin asa reiese de pe site-ul TVR, sectiunea „Vedete"). Noi speram sa-i para bine – ginditi-va cit de departe poti ajunge cu Andreea Marin pe CV.

Sau te pomenesti ca totul e o alaturare nevinovata si ca batrinul }iriac i-o fi dat lui Marian un cec in alb insotit de cuvintele „Ia-o, mosule, si plimb-o si tu putin, ca m-a zapacit de cap, o tine una si buna ca vrea sa-i cumpar aeroport!"?