Emisiunea "Din dragoste", difuzata de Antena 1, ar putea sa ramina fara prezentator. Mircea Radu si producatorul emisiunii, Valeriu Lazarov, au avut citeva discutii mai aprinse zilele trecute. Lazarov spune ca totul se va rezolva, dar situatia inca nu s-a clarificat.

In urma unor discutii telefonice intre Mircea Radu si Lazarov, prezentatorul emisunii se gindeste sa paraseasca productia care i-a adus atit de multa notorietate, au dezvaluit surse din Antena 1. Dezacordurile nu au fost cauzate de relatia profesionala dintre cei doi, ci se pare ca ar fi plecat de la chestiuni personale.

Cu alte cuvinte, Lazarov nu ar fi tocmai multumit de stilul de viata al lui Mircea Radu.

Acesta din urma nu a confirmat si nici nu a infirmat informatia conform careia ar pleca de la Antena 1, dupa cum spun reprezentantii postului din Baneasa.

Potrivit surselor din interiorul televizunii, Valeriu Lazarov a recunoscut ca au existat divergente intre el si prezwntatorul emisiunii pe care o produce, dar ca Mircea Radu este mult prea valoros, asa ca va incerca sa remedieze situatia.

Reprezentantii producatorului au comunicat insa ca nu exista nici un conflict intre cei doi, asa ca sansele unei reconcilieri par a fi destul de mari.

De la prima editie si pina acum, "Din dragoste" a atins, la fiecare emisiune, locul intii in topul audientelor.