Compania Sony Ericsson a anuntat ieri lansarea pe piata romaneasca, in urmatoarele luni, a sase noi modele de telefoane mobile si a unei game ample de accesorii. Modelul K750 este destinat, in principal, oamenilor de afaceri si celor care au o viata sociala activa.

Apoi va intra pe piata W800, primul telefon walkman din lume, care combina telefonul mobil si music-playerul digital cu o camera foto cu rezolutie de doi megapixeli. Un alt model este Z800, care beneficiaza de toate serviciile retelelor mobile in banda larga 3G UMTS. Tot in sfera 3G se inscrie si K600, model destinat insa publicului larg.

Pentru novicii in domeniul telefoniei cu functii de redare a imaginii, Sony Ericsson a pregatit modelul cu camera foto K300. Modelul J300 este destinat celor care se afla in cautarea unui telefon accesibil, cu cele mai noi caracteristici de divertisment. In fine, pe piata romaneasca va aparea si primul card PC quad-band UMTS/EDGE, denumit GC95.

Acesta se adreseaza persoanelor care au nevoie de acces facil si de mare viteza la Internet si care calatoresc in mai multe tari. De notat ca acest card este compatibil cu toate cele patru standarde GSM existente in lume: 850, 900, 1800 si 1900 MHz.