Actrita Daniela Nane se afla de ceva vreme in atentia publicului datorita certei furibunde pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu. Si, mai nou, gratie unui articol aparut intr-o revista mondena, in care Danielei i se punea in carca o relatie cu un om de afaceri insurat.

Actrita de la "Bulandra" sustine insa ca "se stie cine" se afla in spatele articolului, mai precis rivala sa, Mihaela Radulescu Schwartzenberg.

Prima repriza a disputei dintre Radulescu si Nane a avut loc la una dintre editiile emisiunii "Genialii", insa scandalul a continuat pe platourile peliculei "15" (a lui Sergiu Nicolaescu), evenimente larg mediatizate la inceputul acestei luni.

Daniela a recunoscut ulterior ca rivala sa ad- hoc la onorurile Thaliei a amenintat-o, de fata cu toata lumea de pe platou, ca stie o multime de lucruri incomode despre trecutul ei. Fapt adeverit si de creatoarea Irina Schrotter, care confirma faptul ca actuala doamna Schwartzenberg i-ar fi zis Danielei: "Te fac praf in trei zile cu presa pe care o am la dispozitie!".

Lucru care, se pare, a inceput deja sa fie pus in practica, daca ipoteza Danielei este reala. Articolul in stil paparazzi din respectiva publicatie pune pe seama Danielei o aventura cu un anumit barbat, dupa toate aparentele bogat. Aceasta fara a arata insa nici o poza explicita, ci doar un montaj foto cu cei doi surprinsi separat, insotit de un comentariu acid la adresa actritei.

Contactata telefonic, Daniela Nane ne-a declarat pe un ton realmente exasperat: "Stii cine e actionarul majoritar al acestei reviste? Elan Schwartzenberg. Nu comentez afirmatiile din articol, as intra intr-un joc in care ei (n.r. - conducerea revistei) ar putea afirma orice, iar eu ar trebui sa neg sau sa justific. A inteles toata lumea de ce, de unde si de la cine a pornit articolul".

Un acelasi "nu comentez" a insotit si intrebarea daca il cunoaste pe barbatul din fotografii.

"No comment", cu tergiversari

Am incercat, in mod firesc, sa obtinem o opinie si din partea Mihaelei Radulescu, insa deoarece nu raspundea la telefon, am contactat-o pe Carmen Voinea (o mai veche colaboratoare a vedetei din perioada B1), care a facut oficiul de PR si ne-a declarat: "Mihaela nu poate vorbi, deoarece este la filmari. Si stiti cum este la filmari, se pot termina intr-o ora sau pot dura pana la noapte".

(Un bizar fenomen de ubicuitate, deoarece la ora apelului telefonic - 14,30 - Mihaela Radulescu era prezenta la evenimentul prilejuit de lansarea "Top 100 femei de succes", desfasurat la Intercontinental.) Dupa ce s-a interesat care este scopul demersului nostru, Carmen Voinea ne-a solicitat sa revenim dupa o ora, moment in care ne-a declarat sec: "Mihaela nu doreste sa dea nici o declaratie".

Irina Schrotter: "E evident ca este vorba de o razbunare"

Designerul Irina Schrotter, cea care a reziliat contractul pentru costumele filmului "15" cu Sergiu Nicolaescu, probabil si din cauza scandalului, nu are o parere prea elogioasa la adresa "divei" Judith-Mihaela Radulescu: "E penibil ce se intampla, e regretabil ca vedetele au ajuns sa se comporte astfel.

Am convingerea ca incetul cu incetul publicul isi va da seama care este adevarata fata a Mihaelei Radulescu. E greu ca Daniela Nane sa dezvolte o asemenea reactie la adresa ei, ea e o persoana foarte educata si cu bun-simt si daca a ajuns sa fie tarata in astfel de scandaluri e doar pentru ca Mihaela vrea sa arate cat e de periculoasa.

E ca un fel de «aviz amatorilor», e evident ca e vorba de o razbunare si Daniela nu ar trebui sa citeasca asemenea reviste. Faptul ca te dai in spectacol in fata unui intreg platou cu «te distrug in trei zile cu presa pe care o am» spune mult despre lipsa de caracter si despre cine e in realitate Mihaela.

Sa fie ea cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cu cea mai tare cariera, cu cel mai tare sot si sa o lase pe Daniela in pace! In definitiv, nu vad ce o intereseaza pe Mihaela Radulescu cu ce barbati umbla Daniela, dupa ce i-a luat si rolul din film. Ea, care a pornit de la 4 replici si a ajuns la un rol principal, desi vorbeste in film cu virgula, actorii stiu ce vreau sa spun.

In cazul ei nu exista bun-simt - o persoana cu 12 clase care se lauda ca e ziarista, sa fim seriosi. Ar trebui sa-si vada de celebra ei cariera si de perfectul ei sot si sa aiba mai multa intelepciune, sa-i lase pe altii in pace, care sunt o apa si un pamant pe langa ea, desigur".