VH1, cunoscut pentru o viziune indrazneata, parca imprumutata de la MTV, fratele mai mare, dar mai imatur, a pornit productia la trei reality show-uri pe cit de interesante, pe atit de controversate.

Unul dintre ele nu este nici pe departe nou, acum ajungind chiar la al cincilea sezon. Emisiunea „The Surreal Life" aduna o pleiada de foste vedete sau chiar pseudovedete, sa locuiasca si sa se „joace" intr-un conac din cartierul Hollywood Hills. „Vedete" precum un fost jucator de baseball si utilizator de steroizi, actori de categoria B, fosti cintareti si lista poate continua.

„Hogan Knows Best" (Hogan stie cel mai bine) prezinta viata fostului luptator si actor Hulk Hogan. Emisiunea e filmata in casa acestuia, din Florida suburbana, unde el si sotia lui, Linda, cresc doi adolescenti, evidentiind diferenta dintre fostul Hulk si prezentul tata Hogan.

De asemenea, show-ul „Being Bonaduce" ne introduce in rutina cotidiana a actorului Danny Bonaduce si a sotiei sale, cu cares-a casatorit dupa citeva ore de la prima lor intilnire.