Hotelierii si proprietarii vilelor de pe litoral au pregatit ofertele pentru 1 Mai si Pasti. Turistii vor putea petrece aceste sarbatori pe malul marii la preturi cuprinse intre 170.000 si 400.000 de lei de persoana pe zi.

De mai multi ani a devenit o traditie pentru tineri sa sarbatoreasca ziua de 1 Mai pe malul marii. Insa litoralul ii asteapta pe toti, indiferent de varsta. Numai vreme buna sa fie!

OFERTE. In aceasta primavara, ziua de 1 Mai este si prima zi de Pasti, astfel ca va puteti prelungi vacanta pe litoral, mai ales ca ofertele sunt care mai de care mai atragatoare.

Statiunea Costinesti este preferata generatiei tinere, aici preturile fiind ceva mai mici decat in rest. O noapte de cazare la vile costa intre 170.000 si 210.000 de lei de persoana, pentru un sejur de minimum trei nopti.

Pentru pensiune completa va trebui sa scoateti din buzunar 270.000 de lei pe zi de persoana, iar pentru cina festiva de Pasti, inca 300.000 de lei. In statiunea 2 Mai va puteti caza la pensiune, unde o camera costa 16 euro pe zi, pret care include si micul dejun.

NEPTUN – OLIMP. Turistii care prefera statiunile Neptun sau Olimp pentru minivacanta de 1 Mai vor plati intre 280.000 si 390.000 de lei de persoana pentru o noapte de cazare la un hotel de doua stele.

Un pachet cu trei nopti de cazare in Neptun costa 885.000 de lei de persoana, fara masa, la un hotel de doua stele, si 1.237.000, la trei stele.

Daca doriti si micul dejun, pretul sejurului se ridica la peste 1,7 milioane de lei la un hotel de trei stele.

MAMAIA. Si hotelierii din aceasta statiune s-au pregatit sa isi intampine turistii de 1 Mai. La unitatile de cazare de doua stele, preturile variaza intre 225.000 si 280.000 de lei de persoana pe noapte. Pentru micul dejun trebuie sa mai platiti in jur de 150.000 de lei, iar pentru masa festiva inca 460.000 de lei de persoana.

Una dintre ofertele speciale ale operatorilor de turism include un sejur de trei nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun si pranz special de Pasti, la pretul de 2,9 milioane de lei de persoana. Daca nu doriti sa stati la hotel, exista si varianta inchirierii unui apartament.

O locuinta cu o camera in apropierea plajei, mobilata si utilata, poate fi inchiriata cu 20 de euro pe noapte.

PLIMBARE CU TELEGONDOLA

Dupa amortirea din iarna, de 1 Mai litoralul va prinde viata si va vui de veselie. Autoritatile spun ca de Pasti va fi deschis Aqua Magic, iar turistii vor putea admira plaja de la inaltime, intr-o plimbare cu telegondola. Barurile, discotecile, restaurantele si terasele vor fi, la randul lor, pregatite sa ii primeasca pe tinerii dornici de distractie.

Daca vremea va fi buna, nu este exclus sa ii intalniti pe plaja si pe cei care inchiriaza ambarcatiuni de agrement: hidrobiciclete, ski-jet-uri sau yole.