Asteptata revenire a pietei a sosit in cele din urma la finalul lunii martie, o luna de corectii negative serioase, venite insa dupa niste cresteri la fel de puternice. De fapt, inca din saptamana anterioara era anuntata o intoarcere de trend, deoarece scaderile se atenuasera considerabil iar volumele de asemenea.

Ramane insa ca perioada urmatoare sa confirme o eventuala noua tendinta pozitiva a bursei, deoarece acum rulajele ce au insotit acest reviriment nu au fost mari, investitorii fiind in continuare prudenti.

Daca in perioada urmatoare piata va mai creste, iar aceasta crestere va fi insotita si de o lichiditate pe masura, atunci se poate vorbi de intrarea pe un trend ascendent sustinut a bursei.

Totuti, o usoara crestere a volumelor valorice de tranzactionare a avut loc, in total realizandu-se un rulaj de 1290,07 miliarde lei (45,7 milioane USD sau 35,2 milioane EUR), cu o medie zilnica de 258 miliarde lei. Capitalizarea bursei a crescut cu 5%, la 396452 miliarde lei (14 miliarde USD sau circa 10,8 miliarde EUR).