In urma cu cateva luni, Kitty Cepraga - sau Kristina, cum ii spun italienii - spunea ca nu are un iubit cu care sa imparta bucuria faimei cunoscute in Italia. Acum lucrurile stau altfel: blondina noastra nu mai e singura, ci cu un barbat mai mare decat ea cu... 36 de ani! Ziarele din Italia scriu despre o presupusa idila intre romanca si compozitorul Cristiano Malgioglio.

Cu toate ca e mult mai in varsta decat ea (are 63 de ani, iar Kitty abia a implinit 27), cei doi au fost vazuti impreuna la mai multe evenimente mondene. De aici s-a nascut suspiciunea jurnalistilor ca Malgioglio ar fi pus ochii pe romanca si ar fi luat-o sub aripa lui protectoare.

Dat fiind ca el este o vedeta de prima mana in peninsula si are relatii ce o pot propulsa pe romanca in cariera dorita, s-a speculat ca e cel care i-a obtinut lui Kitty rolul in horror-ul "Bad Brains", in care blonda interpreteaza personajul Monica. Cariera lui Cristiano Malgioglio este impresionanta.

Fost profesor de limba si literatura straina, el si-a abandonat cariera de literat pentru muzica. A compus pentru Adriano Celentano piesele de pe albumul "Ti avro", care s-a bucurat de mare succes, a colaborat cu Patty Pravo, Milva, Rita Pavone si Raffaela Carra si are peste 20 de albume scoase. Cea mai recenta compozitie a lui, piesa "La Esperanza", este cantata de celebra Cesaria Evora.

Din 1997 Malgioglio face parte din staff-ul posturilor de radio si televiziune RAI. in lumea mondena italiana e cunoscut ca un mare curtezan. in urma cu trei ani chiar s-ar fi zvonit ca are o relatie cu Emma Bunton (din destramata trupa Spice Girls), dar care nu a fost confirmata de nici unul dintre acestia.

Dupa ce vizitat Romania in anii '90, Malgioglio a afirmat in repetate randuri ca romancele sunt femei frumoase si ambitioase.