Stimati telespectatori de Etno TV, lasati dracu’ hormonii de primavara care va rasucesc gitul dupa fustele scurte care au fost eliberate recent din toate sifonierele patriei; stimati telespectatoare, lasati ultimele serii din „Rubi" sau „Extravaganta Anastasia", lasati-l in plata Domnului pe saracu’ Florin Condurateanu, precum si ultimul tip de bulion care spala mai bine, situatia e deosebit de

maro, cu reflexe albastre: Silviu Prigoana, acest Richard Burton al Companiei „Rosal", a dat-o afara din casa (cu tot cu ciine) pe Adriana Bahmuteanu, aceasta Tata Elisabeta Taylor din capul satului. Daca, pina acum, cele doua nunti, respectiv divorturi s-au succedat in ordinea fireasca (nunta-divort-nunta-divort), mai nou, a inceput, metaforic vorbind, s-o ia trebonalul inaintea pirostriilor.

Asadar, la ora incheierii editiei, spre plictiseala noastra totala, Adriana si Silviu nu se mai casatoreau pentru a treia oara, ci, dimpotriva. Daca, pina apare revista, situatia se va rasturna din nou, ca de obicei, in mod spectaculos, ne cerem scuze anticipat, ha, ha, ha, asa e dragostea, cu „Cintec, joc si voie buna" (joia, de la ora 15.00), „Guta si prietenii sai" (martea, de la ora 23.00)

si nabadai.

Chestia e ca Prigoana nu va ramine singur in noptile pustii dupa ce a trimis-o pe Bahmuteanu sa plimbe catelul si sa-l duca la coafor. Ii va veghea sforaitul numita Carmen Toma, fosta realizatoare a emisiunii „Realitatea medicala" de la – hai, curaj, nu e chiar atit de greu – Realitatea TV, actualmente rejectata din grila direct sub plapuma lui Silviu, fostul patron al postului.

Carmen are, conform surselor noastre destula trecere pe la prohabul domnilor trecuti de virstele primelor doua-trei crize si a avut o legatura de suflet si cu un consilier de-al lui Dan Matei Agathon. Iar acum se dovedeste o companioana exact pe gustul usor plinut al lui Prigoana.

De nervi, Adriana intentioneaza sa renunte la directoratul revistei Taifas, fondata de insusi Silviu Prigoana, pentru a scoate o revista absolut asemanatoare, impreuna cu Horia Tabacu.

Pentru pensionarii ignoranti, revista Taifas e specializata in spalaturi stomacale cu flori de salcim contra arsurilor la stomac si bai de sezut cu rostopasca si coada soricelului contra hemoroizilor (ma rog, don’t try this at home) si scrisa cu un corp de litera imens, ca s-o citeasca matusicile fara ochelari si perfuzii.

Cum ar veni, Silviu a dat in strada o Toma (Adriana), specialista in prisnite si ventuze, in schimbul unei alte Toma (Carmen), experta in ecagheuri si clisme. Vezi, Adriano, ca tot alopatia e mai tare? Ia baga-te repede pe acupunctura, sa vedem si noi ce iese.

Rosalmisegetusa Ulpia Traiana