BCR Asigurari a deschis, recent, un numar de trei agentii teritoriale - Vatra Dornei, Sannicolau Mare si Otopeni, ajungand, in prezent, la o retea de 105 unitati operationale.

Pana la sfarsitul anului 2005, BCR Asigurari doreste sa isi consolideze numarul de unitati, ajungand la un numar de peste 180 unitati operationale si care urmeaza a fi deschise, in general, in sediile BCR din intreaga tara.

BCR Asigurari are in prezent peste 410.000 de clienti, in crestere cu circa 35% fata de sfarsitul anului trecut, cand inregistra 313.000 de clienti.

BCR Asigurari a consemnat cea mai importanta rata de crestere a primelor subscrise, in anul 2004 comparativ cu 2003, in rindul primilor 10 asiguratori - aproximativ 95%, situandu-se pe locul 9 in clasamentul general al societatilor de asigurari din Romania, cu un volum al primelor brute subscrise (P.B.S.) de 1.494.125 milioane de lei.

• Pe segmentul asigurarilor generale, BCR Asigurari se afla pe locul 8 in clasament (1.301.188 milioane de lei P.B.S.). In plus, ca si in anul 2003, in acelasi clasament, BCR Asigurari a realizat cea mai importanta majorare a veniturilor din subscrieri - 74%.

• Pe segmentul asigurarilor de viata BCR Asigurari se afla pe locul 10 in clasament (192.937 milioane de lei P.B.S.) si a consemnat cea mai mare crestere - 133%, comparativ cu rezultatele inregistrate de celelalte companii.

Confirmarea recunoasterii pe piata a performantelor societatii din 2004 este reprezentatata mai ales prin castigarea urmatoarelor premii:

• Premiul PRODUSUL ANULUI 2004 PENTRU ASIGURARI GENERALE a fost acordat de catre MediaXPRIMM produsului SMART I.M.M., pentru calitatea de ansamblu a politei prin care sunt acoperite bunurile intreprinderii, pierderile financiare, raspunderea civila legala si accidentele angajatilor, pentru noutatea adusa prin inglobarea mai multor acoperiri intr-un produs dedicat sectorului I.M.M.

• Premiul ASIGURATORUL ANULUI 2004, acordat de catre Revista Piata Financiara cu ocazia galei premiilor anuale pentru banking, piata de capital si asigurari.