Catinca Roman a preluat oficial postul de redactor-sef al revistei TABU. Ea a primit stafeta marti seara, in clubul Prometheus, din partea lui Liviu Mihaiu, publisher la TABU. Cea care a atras toate privirile ziaristilor prezenti la eveniment a fost Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei.

Ea s-a aflat alaturi de echipa TABU, in calitate de vedeta a pictorialului de coperta a numarului din aprilie.

Proaspatul redactor-sef de la TABU, Catinca Roman, promite ca incepand din acesta luna, revista va fi "imbracata" mult mai bine, din toate punctele de vedere: editorialul va urma o directie mult mai clara, se va simti o amprenta puternica de stil si profesionalism asupra imaginii si o deschidere mult mai mare catre exterior: public, agentii de publicitate, colegi de presa.

Vor fi pictoriale si interviuri speciale si in exclusivitate, cu personaje nu doar autohtone, ci si din afara tarii.

Dupa prezentarea noii echipe TABU, Ioan Gyuri Pascu, cel care a povestit in paginile revistei despre femeile importante din viata lui si despre femeie, in general, a sustinut un mini-recital unplugged.

Clubul Prometheus a fost plin pana la refuz, iar vedetele s-au inghesuit sa cunoasca noua echipa TABU, condusa de-acum inainte de Catinca Roman – "una din cele mai emancipate femei din cate cunosc" – dupa cum a recomandat-o aseara Liviu Mihaiu.

Printre cei care au onorat invitatia la prezentarea noii echipe TABU s-au aflat Mihaela Radulescu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Mihai Dobrovolschi, Razvan Exarhu, Dana Nalbaru (pe o super motocicleta!), Tania Budi (cu o noua coafura), Vali Craciunescu (de data asta singur, fara celebrul acordeon), Roxana Ciuhulescu, Luana Ibacka, Cristina Stamate, Ada Teslaru, Vlad Craioveanu impreuna cu

sotia, Livia Dila, Floriana Juncan, Ciprian Dinu (burlacul lunii aprilie in TABU), Malvina si Albertina, Jean Lorin Sterian.