Editura Humanitas participa la Baby Expo, care are loc la Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 15-17 aprilie a.c., venind in intampinarea cititorilor sai cu doua evenimente. Este vorba de un seminar sustinut de psihologul Bebe Mihaescu, privind pregatirea psihologica a viitoarelor mamici si o dezbatere sustinuta de Aurelia Marinescu, pe tema "Cum ne crestem copiii".

Vineri 15 aprilie a.c., ora 13:00, in cadrul Clubului parintilor, are loc o dezbatere sustinuta de Bebe Mihaescu: "Sexul copiilor si viitoarele mamici".

Psihologul Bebe Mihaescu, autor al cartilor de succes A face dragoste aproape perfect si Cuplul conjugal ori la bal ori la spital, ne va explica in cadrul acestui seminar cum trebuie vazut sexul psihologic al copiilor de catre viitoarele mamici si cum trebuie acestea sa se pregateasca pentru venirea pe lume a pruncului.

Duminica 17 aprilie a.c., ora 13:00, tot in cadrul Clubului parintilor, are loc o dezbatere sustinuta de Aurelia Marinescu, pe tema "Cum ne crestem copiii".

Aurelia Marinescu, autoare a bestsellerului Codul bunelor maniere astazi, ne va sfatui cum trebuie facuta educatia copilului si de catre cine, ne va explica cum se poate rezolva conflictul intre generatii, care este rolul acordat libertatii copilului, cum ar trebui sa ne educam copiii in contextul social si moral actual.