Mihaela Radulescu nu a schimbat nici o vorba cu mezina presedintelui, in cadrul unei recente petreceri a revistei Tabu. Invitatii au pus aceasta raceala pe seama faptului ca vedeta tv a simpatizat in campania electorala cu PDS-ul si contracandidatul lui Basescu.

Elena Basescu a fost elementul de atractie al petrecerii organizate marti seara in club Prometheus de Tabu. Fiindca publicatia a realizat, in cel mai recent numar, un pictorial inedit cu mezina familiei Basescu.

Elena a venit la intalnirile cu echipa Tabu fara garda de corp si a fost cooperanta la sedinta foto care s-a intins pe parcursul a doua zile.

In revista ea intruchipeaza un personaj istoric ce a schimbat cursul razboiului de 100 de ani si istoria Frantei in Evul Mediu: Ioana D’Arc.

ELENA, IN SILENZIO STAMPA

La petrecere au mai participat si Mihaela Radulescu, Vlad Craioveanu cu sotia sa Alina, Roxana Ciuculescu, Tania Budi, Ioan Gyuri Pascu, Dana Nalbaru, Ciprian Dinu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Livia Dila, Vali Craciunescu.

Editorul Liviu Mihaiu si noul redactor-sef al revistei Tabu, Catinca Roman, au jucat rolul de gazde si au incercat s-o protejeze oarecum pe Elena Basescu de curiozitatea ziaristilor. Fiica presedintelui a fost bombardata cu intrebari de genul: „Cum este sa fii iubita unui ziarist de presa mondena?".

Timida din fire, a preferat sa nu scoata nici un cuvant, iar mai-marii de la Tabu au raspuns ei la provocari. Acestia au ocolit cat a fost posibil domeniul vietii personale a frumoasei tinere. E deja stiut faptul ca Elena Basescu traieste o poveste de dragoste cu Radu Prunaru, un fotoreporter de la o cunoscuta revista mondena din Romania.

El i-a realizat pana in prezent diverse pictoriale pentru Star si Ciao. Fotografiile din Tabu ii apartin insa unui celebru fotograf spaniol, Jesus Alonso.

CUM SE TRATEAZA COLICILE

In timp ce Elena Basescu raspundea la intrebarile ziaristilor, in cealalta parte a clubului Prometheus, in centrul atentiei s-a aflat Mihaela Radulescu.

Realizatoarea emisiunii „Duminica in familie", a emisiunii „Vaya con Diva" de la Radio Guerilla a ramas colaboratoare a revistei Tabu, desi in ultima vreme se zvonise ca ar fi plecat o data cu fosta sefa, Alice Nastase, la o noua publicatie ce va aparea pe piata in curand.

Informatiile au fost infirmate de Mihaela, editorialele ei din Tabu fiind remarcate si felicitate chiar de scriitorul Mircea Cartarescu. Mamica Mihaela a abordat-o pe nevasta lui Vlad Craioveanu si i-a cerut s-o lamureasca ce e de facut cand bebelusii au colici. Atmosfera petrecerii a fost incalzita de un scurt recital al lui Ioan Gyuri Pascu.

ETERNUL PROIECT

Tania Budi , fosta vedeta TVR si detinatoare de cativa ani a unui proiect de televiziune, s-a isterizat atunci cand fotografii s-au napustit cu bliturile asupra sa. Desi sosise la un eveniment monden, blondina le-a spus ca nu mai vrea sa apara in presa si ca s-a saturat de publicitate.

Iritata din cale afara de interesul pe care persoana sa il mai suscita, este adevarat, in mod cu totul inexplicabil, se pare ca Tania Budi a avut parte de o seara ratata din start.

Oricum, din cauza vesnicului proiect tv aflat in lucru probabil ca Tania ajunsese sa se simta foarte apropiata de Bianca Brad, o alta fosta vedeta a postului public de televiziune.

Insa, din moment ce Bianca mai are putin si va aduce pe lume un copil, reusind ceea ce si-a propus, Tania va fi lipsita si de aceasta consolare. Pana cand planurile sale se vor concretiza, vedeta a anuntat ca deocamdata se ocupa de public relations, in cadrul unei reviste de limba engleza.

Cu siguranta, faptul ca fostul sau iubit Oliver este britanic sadea a pregatit-o solid pentru noua cariera, oarecum dezamagitoare pentru cei care se asteaptau la mai mult din partea Taniei.