Lansarea celui mai nou sitcom romanesc "Burlacii" s-a facut cu multa veselie. De la un inceput plicticos, lucrurile au evoluat repede catre o petrecere reusita.

Intreaga distributie si o mare parte din echipa care a lucrat pentru TVR la realizarea acestui nou serial autohton de comedie, impreuna cu reprezentanti ai presei si cu o multime de prieteni s-au strins, miercuri seara, intr-un club din centrul Bucurestiului, gata de distractie.

Producator si personaj principal al serialului, Mihai Calin a inceput prin a-si prezenta echipa. El si-a declarat din nou admiratia pentru ochii partenerei sale din film, Ileana Lazariuc, adica Cerasella. Ceea ce incepuse destul de lipsit de energie s-a transformat repede din momentul in care a inceput sa vorbeasca Radu Zetu, cel care il joaca in serial pe patronul de bar Don Boca.

Venit cu tot cu galerie, condusa de Vlase de la Zob, Zetu a destins atmosfera destul de repede. Trecerea de la eveniment oficial la petrecere a facut-o clujeanca Rozi, care a iesit din tort. Matusa lui Mihai in serial, Rozi (peste 100 de kilograme si 1,65 m, dupa cum singura s-a prezentat) s-a plins de ritmul de lucru prea indeparatat de cel ardelenesc.

Iar pentru ca din partea presei nu au fost prea multe intrebari, s-a trecut la "momentele artistice", adica un performance al dansatoarelor de la "Surprize, Surprize". A urmat un miniconcert "Candy", care nu a reusit sa impresioneze foarte mult audienta (doar pe acelasi Vlase de la Zob).

De aici incolo chiar a inceput petrecerea, cu protocolul de rigoare, cu muzica si cu circulat de la o masa la alta. Au mai fost prezenti scenograful de la Filantropica, Mihnea Mihailescu, Dragos Stemate si multi alti artisti tineri din teatru si film, apropiati ai celor din distributie.

Cu promisiunea unui scenariu bun si cu o echipa de actori tineri, carora li se alatura clujenii Rozi si Raba, sitcomul "Burlacii" se pregateste sa se bata in fiecare luni si vineri seara, de la 22.30, cu oferta televiziunilor comerciale. Primul parte va putea fi vizionat luni, 11 aprilie, si face parte dintr-o prima serie de 12 episoade.