Realizatorul TV George Vintila si un fost barman de la clubul Karma din Bucuresti, Bogdan Albu, arestat in prezent, au fost audiati ieri de instanta TMB in procesul lui Ion Alexandru Tiriac.

Trimis in judecata pentru consum de droguri si tolerarea consumului de droguri in locuinta sa, fiul omului de afaceri Ion Tiriac a fost "aparat" de ambii martori, care au negat orice relatie de prietenie cu acesta, declarand doar ca-l stiu de la evenimente mondene. "L-am cunoscut pe Alexandru Tiriac in anul 2000, la mai multe evenimente mondene.

Nu am facut niciodata parte din grupul sau de prieteni, fiind cu el o simpla cunostinta", a declarat George Vintila in fata instantei, dar a adaugat ca si pe Raluca Sandu si pe varul sau Robert Sandu ii cunoaste tot din vedere.

Alexandru Tiriac nu a participat la proces fiind plecat din tara, insa avocatul sau, Marian Nazat, a cerut sa fie depuse la dosar declaratia Ralucai Sandu, data in fata autoritatilor americane, si a Anei Sarbu, de asemenea data in strainatate, in legatura cu presupusa petrecere data de Tiriac junior la hotel "President" din Mangalia.