Dupa cum relatam intr-unul din numerele trecute ale ziarului Libertatea, relatia dintre fiul fostului prim-ministru Radu Vasile, Tudor si Andreea Raicu, vedeta Prima TV, s-a terminat. Tudor a fost cel care a decis ca e mai bine ca fiecare sa-si vada de viata lui. Putina lume stie ca, in perioada cat a fost iubitul Andreei, Tudor a mai avut o relatie.

Cu Sofi, o domnisoara blonda care este producator tv si care intentioneaza sa se lanseze in muzica in cateva luni. Ea a acceptat sa se destainuie intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului Libertatea.

Cine e Sofi? - Sofi are 28 de ani si este producator tv la o televiziune din Capitala, dar a lucrat un timp si in presa scrisa, a fost si impresar artistic - a facut trei ani de actorie, dar a renuntat, desi acum ii pare rau ca nu si-a terminat studiile in domeniu - in ultimii doi ani a locuit mai mult la Roma unde parintii ei sunt stabiliti de 15 ani si au o afacere in domeniul constructiilor -

cu toate ca ai ei isi doresc ca ea sa se stabileasca in Italia si sa lucreze la firma pe care ei o au, Sofi prefera sa faca naveta intre Bucuresti si Roma, intrucat nu se poate desparti pentru mult timp de prietenii ei de aici - spera ca peste cateva luni sa-si indeplineasca un vis mai vechi, acela de a canta. Si-a scris singura versurile pieselor si are albumul aproape gata.

Libertatea: Cum l-ai cunoscut pe Tudor Vasile? Sofi: Ne-am cunoscut intamplator intr-o perioada in care amandoi eram singuri. Pe el il parasise Maria Marinescu, pe mine altcineva. Cand l-am cunoscut, eu nu am stiut ca e fiul fostului prim-ministru. Mai tarziu am aflat. In ciuda faptului ca pare un fitos si-un dur, este de fapt un timid.

Chiar pune suflet in relatiile cu femeile si nu-i plac aventurile. Isi doreste foarte tare o familie si un copil. Este foarte bine educat si stie foarte bine sa-si exprime sentimentele in cuvinte. In perioada in care era cu tine a cunoscu- t-o pe Andreea Raicu, iar presa scria ca cei doi se iubesc. Nu erai geloasa? Nu, pentru ca stiam ca relatia lui cu Andreea e mai mult pentru imagine.

Mai stiam ca a iubit-o enorm pe Maria Marinescu si ca in felul acesta el se razbuna pe ea pentru ca l-a parasit pentru Chivu. Andreea a aflat vreodata de tine? Nu stiu. A fost o perioada in care nu ne-am mai vazut atat de des ca inainte. Ne auzeam mai mult la telefon. El era cel care suna. Dar nu stiu daca ea a banuit vreodata ca o insala cu mine.

Eu i-am spus de la bun inceput ca nu ma voi amesteca niciodata in relatia lor. Iti povestea despre relatia lui cu vedeta tv? Da, noi comunicam foarte bine. Stiu ca el a para- sit-o pentru ca spunea ca e foarte posesiva si foarte geloasa. Il suna tot timpul sa il controleze. Iar lui nu-i place. El este un tip foarte discret. Inainte de a suna trimite mesaje, tocmai ca sa nu deranjeze.

Tudor mi-a spus ca atunci cand s-a despartit de Andreea ea a plans si i-a spus ca nu are noroc in dragoste. Despre Maria Marinescu iti vorbea? Da. Pe ea chiar a iu- bit-o. Foarte mult. Dar m-a surprins faptul ca in ciuda acestei mari iubiri pentru ea, pe care el o declara, atunci cand ea i-a dat inapoi inelul de logodna, a fost la un bijutier sa verifice daca nu cumva i-a schimbat diamantul.

Cum era relatia voastra? A fost cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata mea. A fost o relatie foarte pasionala, ne potriveam foarte bine la pat. O nebunie de relatie. I-am compus chiar si o piesa care o sa fie pe primul meu album, si i-am trimis prin SMS refrenul.

Care suna asa: "Si dac-ar fi sa am un inceput cu tine/ Cu totul, cu greutatea lumii asteia absurde/ Te-as lua cu mine, te-as iubi sa uiti de tine/ Ca apoi sa-ti amintesti de noi." Si el mi-a raspuns: "Superbe. Pui, ma iubesti tu atat de mult?" Acum va mai vedeti? In ultimul timp nu a mai dat nici un semn de viata. Poate pentru ca presa a inceput sa scrie despre relatia noastra.

Nu ma simt vinovata cu nimic pentru ca eu nu am incercat niciodata sa-i stric relatia cu Andreea. Ba mai mult, despre mine s-a scris abia dupa ce ei se despartisera. Si stiu de la niste amici comuni ca nu e suparat pe mine. Nici nu are de ce sa fie.

Mesaje tandre de la Tudor pentru Sofi Iata cateva din mesajele pe care Tudor Vasile le-a trimis de pe mobilul lui catre Sofi: - "Am ajuns pui si m-am bagat in pat" - "Banuiesc ca tu deja dormi si visezi ceva frumos. Poate vreun baiat de la petrecerea la care ai fost azi. Vorbim mai tarziu cand te trezesti.

" - "Te sun dupa film ca sa ne vedem sau ai treaba?" - "Te pupic pui si somn usor" - "Ba da pui, pentru tine o sa am timp mereu." - "Daca m-ai parasit aici ce vrei sa fac?" Telenovela relatiilor lui Tudor Vasile Tudor Vasile a devenit cunoscut presei in momentul in care a inceput sa se afiseze cu Maria Marinescu.

Aceasta se intampla cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna ale anului 2003.

Cei doi au petrecut Revelionul impreuna si pareau foarte indragostiti unul de celalalt. Maria tocmai rupsese logodna cu Bobby Paunescu. Relatia ei cu Tudor a evoluat rapid, dat fiind ca, la foarte putin timp dupa ce au devenit un cuplu, Tudor i-a facut cadou acesteia un inel de logodna cu diamant. Numai ca in primavara, Maria a renuntat la iubitul ei in favoarea fotbalistului Cristi Chivu.

Care la randul lui fusese angajat intr-o relatie destul de lunga cu vedeta tv Andreea Raicu. Mult timp dupa despartirea de Cristi, Andreea s-a ferit sa se afiseze cu vreun barbat. Pana cand Tudor a cucerit-o. Ei au fost surprinsi de paparazzo intr-un moment de tandrete si abia atunci si-au recunoscut public relatia. Care nu a durat decat cateva luni de zile.