Industria de Frumusete din Romania si-a desemnat joi seara castigatorii anului 2004, printr-o gala ce a celebrat visurile devenite realitate, recunoscand contributia nominalizatilor la dezvoltarea Industriei de Frumusete in anul care a trecut. Evenimentul a avut loc la Teatrul National din Bucuresti (TNB) si a fost regizat de Beatrice Rancea. Amfitrioana acestei gale a fost Mihaela Radulescu.

Covorul rosu amplasat la intrarea in TNB a fost trecut de o sumedenie de vedete, printre care Andreea Raicu, Catalin Botezatu, Doina Levintza, Ramona Badulescu, Daniela Nanne, Rita Muresan si altii. Momentul prilejuit de acest eveniment a fost bine speculat de vedete, care au incercat cu orice pret sa iasa in evidenta.

Mihaela Radulescu nu s-a ferit deloc sa-si arate antipatia fata de Daniela Nane. Se pare ca divergentele dintre cele doua dive, pornite pe platourile de filmare pentru pelicula "15", de Sergiu Nicolaescu, nu au incetat o data cu terminarea filmarilor.

Andreea Esca si Alexander Eram au fost premiati pentru "Stil de cuplu", premiul pentru frumusetea spiritului i-a fost inmanat de Cristian Tabara lui Marie Rose Mociornita. Dupa ce a sustinut un minirecital aplaudat de toata sala, Loredana a urcat pe scena teatrului pentru a-si revendica premiul pentru "Cea mai extravaganta coafura".