Dezvaluirile facute de generalul Ion Pitulescu in "Evenimentul zilei" de ieri au agitat si mai mult serparia din PSD. Fruntasii fostului partid de guvernamint s-au dat de trei ori peste cap si au glasuit: cum, noi, in cirdasie cu mafiotii arabi? Doamne-fereste, ptiu, ptiu, ptiu! Nici sa n-auzim de ei, escrocii naibii...

Adrian Nastase a luat-o chiar cu un pas inaintea evenimentelor si, aflat la Craiova, a vorbit suav despre "arabii care au incapusat economia nationala". Cool! Cu o precizare: de la fostul prim-ministru nu asteptam explicatii de peluza - hai sa mai chibitam un pic -, ci actiuni de lichidare a mafiei arabe care, sub ochii blajini ai domniei sale, tocmai "incapusa" economia romaneasca!

Pesemne ca dezvaluirile fostului sef al Politiei Romane nu i-au picat bine nici lui Viorel Hrebenciuc. Nu vi se pare ca acest personaj e mai prezent decit ar impune-o statutul sau de "umil" deputat? Se coace buba la RAFO - hop si Hrebe, in apararea lui Iacobov! Izbucneste scandalul de la "Adevarul" - pac si "guzganul rozaliu"! Vine vorba de mafia araba - neintirziat se ajunge la "domnu’ Viorel".

Cetateanul Hrebenciuc trece drept eminenta cenusie a PSD. Chiar si aflat in opozitie, el detine functia de presedinte al Comisiei parlamentare pentru integrare europeana. E si asta o ironie a tragi-comicului nostru destin: dupa ce ne-a integrat in mafia araba, Hrebenciuc ne integreaza si in Europa!

Pina una-alta, Celula de criza de la Cotroceni incearca sa ne convinga de faptul ca situatia ziaristilor rapiti in Irak este sub control. Din respectivul for nu lipsesc seful SRI si cel al SIE.

Cum sa ai incredere insa in comunicatele comisiei, referitoare la evenimente din Bagdad, cind aceleasi SRI si SIE n-au miscat un deget in privinta lui Hayssam sau a lui Munaf pe pamint romanesc? Cum sa te poti baza pe doua SRL-uri precum SRI si SIE cind acestea au "vegheat" ca palestinianul Kader, omul lui Yasser Arafat, sa se infiltreze nestingherit in guvernul Vacaroiu, de-a dreapta lui

Hrebenciuc? Sau ca alti membri ai mafiei arabe sa scoata din tara sute de milioane de dolari? Sau ca mafia, in general, sa puna pe butuci, timp de 15 ani, aproape intreaga economie nationala?

Acum, Traian Basescu se da pe mina a doua servicii secrete compromise. Ar face bine sa fie ceva mai prudent! Nu de alta, dar sa nu zica, spre sfirsitul mandatului, precum Emil Constantinescu in 2000: "M-a invins Securitatea!".