Sapte etape mai sint de disputat din campionatul Turciei si la sapte puncte se afla Galatasaray de prima clasata, Fenerbahce. Simtind ca lui Gica Hagi ii fuge campionatul de sub picioare chiar in anul in care Ali Sami Yen se gateste in haine de sarbatoare, spre a celebra centenarul Galatei, suporterii si ziaristii turci s-au napustit asupra antrenorului roman.

Motive ar avea, pentru ca Cim-Bom a pierdut acasa derby-ul cu a treia clasata, Trabzonspor (0-2), iar Hagi este deja asteptat sa dea explicatii pentru ratarea obiectivului. „De data aceasta, la finalul meciului, spectatorii au scandat, in loc de «I love you Hagi», «Imparatul Fatih Terim» si «Hagi, hotul! »", semnala ieri cotidianul „Sabah".

Ziarul „Milliyet" a avut consideratii mai mult de ordin statistic si a descoperit ca Galatasaray a suferit prima infringere pe propriul stadion, dupa 371 de zile. Echipa antrenata de Hagi fusese invinsa ultima data pe terenul din Istanbul de Besiktas, pe 4 aprilie 2004 (1-2).

Acelasi ziar a criticat in continuare: „Jucatorii echipei Galatasaray au fost foarte departe, ieri, de imaginea unei formatii care se lupta pentru titlu. Galatasaray a avut poate cea mai slaba evolutie din acest sezon. Nu a reusit sa faca nimic din ce si-a propus".

„Star" a scris: „Centenarul leului s-a transformat in cosmar", iar editorialistul publicatiei „Aksam" a consemnat: „Dupa terminarea primelor 45 de minute, am notat in carnetelul meu: «Daca meciul la care ma uit este derby, atunci eu sint astronaut» (...). Galatasaray nu a avut de gind nici macar sa se impinga putin cu adversarii".