Orice ar spune admiratorii acestui marea antrenor cu mic caracter, l-am numit aici pe Jose Mourinho, nu se poate totusi sa ai chiar atit noroc! E inuman ca o echipa de fotbal sa fie intruna ocrotita de soarta precum Chelsea! De parca Roman Abramovici a cumparat si altceva o data cu aroganta acestui portughez, altceva in care se spune ca

trebuie sa calci temeinic pentru a avea ceva sansa.

Pe de alta parte, stiindu-l pe Mourinho un desavirsit profesionist nu-i exclus ca la antrenamente sa se exerseze indelung exercitiul numit sutul cu deviere. Aseara, pentru a treia oara in ultimele trei meciuri de Liga, Chelsea a dat gol dintr-o astfel de faza.

Cu Barcelona a tras Joe Cole, cu Bayern, in tur, tot el, ieri a venit rindul lui Lampard. In cel mai potrivit moment, in minutul 29, in plina dominare a nemtilor, care sperau sa intre la pauza in avantaj, mai ales ca ratasera o mare ocazie in minutul 4, prin Pizarro.

Ca o buna echipa germana ce este, Bayern a continuat asaltul. Parca mai furios dupa introducerea lui Mehmet Scholl, chiar si pe fondul unei prestatii minuscule a lui Makaay. A izbutit sa egaleze, prin Pizarro, dar cu ajutorul arbitrilor, peruanul reluind din ofsaid in plasa o minge respinsa de Cech dupa "capul" lui Balack.

Era minutul 64 si, teoretic, raminea ceva timp. Factorul noroc s-a insinuat insa iar de partea "albastrilor". Centrarea lui Lizarazu, deviata de Huth, a lovit transversala, desi putea foarte bine sa intre in poarta, iar lovitura de cap a lui Ballach a fost scoasa de pe linia portii de Gudjohnssen.

Scapind de presiune, si cu ajutorul siretlicurilor tipice, Chelsea a dat lovitura de gratie, Drogba umilindu-l iar la detenta pe croatul Robert Kovaci. Golurile lui Guerrero si Scholl n-au facut decit sa le aminteasca nemtilor de cele doua devieri: cea a lui Lucio si cea a lui Huth.

Iar Mourinho merge mai departe. Acum a scapat si de suspendare. De parca asta ar fi fost marele sau stres.

Bayern Munchen - CHELSEA LONDRA 3-2

(Pizarro 65, Guerrero 90, Scholl 90+5 - Lampard 30, Drogba 80), in tur 2-4

BAYERN: Kahn - Sagnol, Lucio, R. Kovaci, Lizarazu (78 Salihamidzici) - Schweinsteiger, Demichelis (52 Scholl), Ballack, Ze Roberto - Makaay (73 Guerrero), Pizarro. Antr. F. Magath

CHELSEA: Cech - Huth, Ricardo Carvalho, Terry, Gallas - J. Cole (90+2 Nuno Morais), Makelele, Lampard, Duff (71 Tiago) - Gudjohnsen (88 Geremi), Drogba. Antr. J. Mourinho

A arbitrat Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania)