Cand toata lumea se convinsese ca Adrian Mutu s-a asezat linistit la casa lui, nerabdator sa se recasatoreasca cu Alexandra, saptamanalul italian Novella 2000 lanseaza o bomba: Adrian frecventeaza o starleta tv venezuelana.

Este vorba despre Aida Yespica (foto), o tanara de 23 de ani, foarte cunoscuta publicului din Peninsula atat pentru escapadele sale amoroase, cat si pentru calendarele sexy in care a aparut. Popularitatea sa a crescut insa brusc anul trecut, cand a participat la un reality show („Isola dei famosi"), unde s-a paruit cu o concurenta si a castigat inima unui cantaret, DJ Francesco.

AMOR SAU MARKETING

Carcotasii spun ca legatura dintre cei doi e doar o strategie de marketing, dar ei sustin ca e dragoste cu nabadai. Aida si-a angajat de curand cel mai bun manager italian, Lele Mora, acelasi pe care il avea si Moran Atias cand era iubita oficiala a lui Adrian. O simpla coincidenta? Asta nu se va afla poate niciodata, dar un lucru este sigur: Mutu a vizitat-o acasa pe Aida la o ora tarzie.

Dovada? Fotografiile publicate ieri, de Novella 2000: doua cadre in care focoasa bruneta vorbeste la telefon in cadrul usii, iscodind strazile din jurul casei si trei in care Adrian, imbracat in alb, coboara din Porsche-ul sau negru si suna la interfon. Exact pe butonul din dreptul numelui Aidei, la numai cateva minute dupa ce aceasta iese sa se asigure ca e calea libera.

FLAGRANT

„Aida deschide, fotbalistul urca", povesteste fotograful care detine „arma delictului". Ce s-a intamplat dupa aceea, doar imaginatia fiecaruia poate spune.

Toate acestea, in timp ce Alexandra se gandea cum sa amenajeze apartamentul de trei camere pe care si l-au luat in Torino, orasul in care voia sa se mute impreuna cu fiul Mario, pentru a fi alaturi de Adrian, proaspat achizitionat de Juventus.

CRONICA UNEI TRADARI ANUNTATE

Spre sfarsitul anului trecut, presa autohtona scria febril despre impacarea dintre Adrian Mutu si Alexandra.

Numeroasele aventuri pasagere ale sportivului, precum si scandalurile in care acesta a fost implicat au fost sterse cu buretele de fosta sotie.

Probabil ca Alexandra si-a calcat pe inima pentru a uita ca jumatatea sa a petrecut nopti fierbinti cu vedeta porno Laura Andresan, ca a avut o relatie de cateva saptamani cu modelul israelian Moran Atias, nemaipomenind de telenovela sms-urilor menite sa agate fete frumoase si celebre.

Inselare si iertare

Mutu a parut cu adevarat spasit cand nu mai prididea sa declare in cadrul conferintelor de presa si prin diferite publicatii ca singura persoana care l-a sprijinit sincer in toata nebunia cu consumul de stupefiante a fost Alexandra. Intoarcerea oii negre in sanul familiei a culminat cu raspunsul afirmativ al Alexandrei la cererea in casatorie inaintata de Mutu.

Multi s-au mirat de curajul actritei, tinand cont de faptul ca in timpul procesului de divort s-a auzit ca Mutu a inselat-o si in timpul casniciei, ba chiar si pe cand era insarcinata cu Mario.

Verighete la vedere

La scurt timp dupa cererea in casatorie, Adrian a insotit-o pe viitoarea sa sotie intr-un club unde aceasta a lansat o bautura. Ambii si-au afisat verighetele, confirmand zvonurile despre apropierea survenita intre frumosii Romaniei.

Se vorbea despre faptul ca pana si parintii Alexandrei, care nu au vazut cu ochi buni aceasta revenire a lui Mutu alaturi de fiica lor, au acceptat ca tinerii sa se recasatoreasca.

Imediat dupa aceea, apropiatii cuplului s-au grabit sa anunte ca Alexandra se muta la Torino pentru a fi aproape de Adrian si chiar este in cautarea unei case in care sa locuiasca impreuna cu fostul si totodata viitorul sot si fiul lor Mario. Informatie nedezmintita la vremea respectiva de nici unul dintre cei doi.

Iar acum cateva zile a venit confirmarea: cei doi logodnici au gasit apartamentul visat, la Torino, l-au mobilat, iar la sfarsitul lunii urmeaza sa se mute impreuna.

Doar publicitate?

Este adevarat ca la un moment dat s-a vehiculat si varianta unei impacari de dragul publicitatii, precum si in speranta curatarii imaginii destul de sifonate a fotbalistului. Mai ales ca antrenorul Mourinho avertizase ca doreste in echipa jucatori familisti care isi vad de treaba.

Dar iata ca se anunta vremuri grele pentru „Indragostitii din Verona", asa cum au fost supranumiti Alexandra si Adrian in zilele lor fericite. Nu degeaba cumintirea Briliantului a stat de la bun inceput sub semnul intrebarii: Cat va trece pana cand va reveni la vechile obiceiuri?