Dupa ce a confirmat ca este insarcinata, Britney s-a ferit sa dezvaluie sexul copilului pe care il asteapta. Insa pe Leslie Sloan, purtatoarea de cuvant a vedetei, a luat-o gura pe dinainte si a anuntat ca este vorba de o fetita. Gafa a fost facuta in timpul unei conferinte de presa in care Leslie i-a asigurat pe jurnalisti ca „atat mama, cat si fiica sunt bine sanatoase".

Cum era de asteptat, la scurt timp dupa incident, purtatoarea de cuvant a negat cele spuse, afirmand ca a fost inteleasa gresit. Pentru moment, interpreta s-a transformat intr-o mamica grijulie, lasand alcoolul si tigarile deoparte.

Britney este insarcinata in aproape patru luni, iar casele de pariuri au fost luate cu asalt de jucatori care incearca sa ghiceasca ce nume vor alege viitorii parinti pentru micuta lor. Numele favorite pana in acest moment sunt Grace si Zara, cotate cu 20 la 1 la bursa de pariuri, Elizabeth si Victoria clasandu-se si ele in top.

Cei care cred in continuare ca diva va aduce pe lume un baiat au mizat pe numele Justin, cel al fostului iubit al cantaretei, William, Harry sau Trailer.