Antrenorul Nationalului, Roberto Landi, a rabufnit ieri din nou: "Foarte scandalos! Lucrez toata saptamina, jucatorii fac sacrificii, iar arbitrul distruge in citeva minute munca de un an intreg. La 0-0, da doua penaltyuri, lovituri libere, cinci cartonase galbene in 25 de minute si soarta unei calificari se schimba.

Oooo! Nici in razboiul din Irak nu se vad astfel de lovituri! In toata cariera mea n-am auzit de astfel de arbitraj. Antrenorul Nationalului, Roberto Landi, a rabufnit ieri din nou: "Foarte scandalos! Lucrez toata saptamina, jucatorii fac sacrificii, iar arbitrul distruge in citeva minute munca de un an intreg.

Presedintele Gino Iorgulescu i-a atacat vehement pe Serea si Cojocaru: "Nu pot sa dau note sub zero, asa cum ar merita arbitrajul. Sub nivelul apei! Nu comentez eu ce face Dinamo, dar e clar ca niste arbitri isi fac de cap si cineva ii acopera, cineva ii corupe. Am fost pur si simplu furati!".

Directorul sportiv Vicentiu Iorgulescu a anuntat: "O sa trimitem memorii la UEFA si FIFA! Pina nu-i da afara din arbitraj pe Serea si pe Cojocaru, pina nu se face dreptate, nu ne lasam. Serea sa se duca la Focsani la vita-de-vie!".

"Cred ca arbitrii care au gresit la meciul cu Dinamo ar trebui sa se apuce de moda sau sa lucreze in televiziune. Nu mai au cum sa practice actuala lor meserie"

Roberto Landi, antrenor FC National

"A fost furt calificat! Asta e suspendare? Serea trebuia eliminat din arbitraj! N-are nici o scuza, sa n-o dea pe asistent, fiindca el, fiind «central», ia decizia finala"

Vicentiu Iorgulescu, director sportiv FC National

Actiune in justitie?

Fotbalistii "bancari" studiaza posibilitatea actionarii in justitie a arbitrului Ionica Serea si a asistentului Ispas Cojocaru la Tribunalul fotbalului de la Laussane. "Fotbalistii puteau sa incaseze o prima consistenta, iar arbitrii le-au scos banii din buzunar.

Le vom cere daune-interese de citeva milioane de dolari, sa munceasca toata viata", a spus ieri Iorgulescu jr. Deja a fost consultat un birou de avocatura de la Londra. "Serea si Cojocaru ne-au luat dreptul la munca, ne-au luat banii cu care sa ne intretinem", au acuzat citiva jucatori.