Sprijinul oferit de arbitrul Ionica Serea lui Dinamo, in victoria cu 4-0 obtinuta in fata lui FC National, din semifinalele Cupei Romaniei, i-a jenat chiar si pe unii fani ai „ciinilor", care au semnalat falsitatea succesului prin toate mijloacele pe care le-au avut la dispozitie. Opiniile celor mai revoltati s-au strins pe Internet, site-ul oficial al suporterilor „alb-rosilor", dinamo-online.

net, suportind multe replici acide. „Mi-e sila sa ma mai bucur! Circ cu Arges sa terminam pe locul 2, circ acum, sa-si scape oamenii pielea, cu vesnica noastra salvare FC National. Cit mai trebuie sa induram asta? Mirlanie pe fata... E clar ca vor sa ne ia de fraieri...

", a scris Joony, in timp ce Radu a postat urmatorul mesaj: „Ceea ce s-a intimplat in aceasta seara pe stadionul nostru depaseste cu mult ceea ce am vazut pina acum in materie de aranjamente in fotbal". De altfel, termenul „aranjament" a stirnit o serie de discutii. „Blat nu stiu cit a fost, fiindca cel putin unii dintre jucatorii Nationalului au vrut...

Cu arbitrul s-a facut magaria", a scris Cereberus, mesajul sau primind repede raspuns: „Un meci in care te ajuta arbitrul tot blat se cheama! S-a pus presiune pe Marodin si a executat comanda Serea...".

Cel mai plastic a fost insa RedDog Forever: „Datorita acestei conduceri, avem cea mai buna echipa de popice subacvatice, jucam cel mai frumos fotbal din nord-vestul Colentinei si ne indreptam catre o alta toamna a deziluziei si resemnarii in Europa".