Noul BMW Seria 7 a fost modificat la exterior, dispune de motoare mai puternice, iar importatorul il recomanda ca fiind o masina complet noua.

Aspectul exterior nu a fost modificat prea mult, doar dupa o atenta comparatie poti realiza ca este vorba de o alta generatie a Seriei 7. "La exterior, masina a fost modificata de expertii germani, astfel incit sa se mentina tenta sportiva a masinii si totodata modelul sa nu sufere la capitolul confort", a spus Michael Schmidt, directorul general al Automobile Bavaria.

Printre schimbarile aduse exteriorului se remarca repozitionarea farurilor, liniile capotei motorului au fost accentuate pentru a oferi masinii un aspect mai agresiv, lampile-spate au fost alungite pe capota portbagajului, iar culorile caroseriei au fost diversificate. La interior, limuzina a suferit o serie de schimbari care sa ofere un plus de confort.

Design mult mai confortabil

Materialele care imbraca interiorul au fost schimbate, masina beneficiind de un design nou. Sistemul iDrive a fost simplificat, intrarea in meniu facindu-se mult mai explicit. Principala schimbare consta in dotarea modelelor cu variante de motorizare mult mai puternice. Astfel, noua Serie 7 dispune de cinci variante de motorizari noi, dintre care doua folosesc drept combustibil motorina.

Cel mai puternic motor diesel, confectionat integral din aluminiu, este de 4.423 de centimetri cubi si dezvolta 300 de cai-putere. La motorizarea pe benzina, varianta de top este motorul de 5.972 de centimetri cubi care face ca soferul sa simta, prin simpla apasare a pedalei de acceleratie, puterea a nu mai putin de 445 de cai-putere.

Optiuni pe comanda standard la Seria 7

Noul model BMW Seria 7 beneficiaza acum de dotari standard care pina acum se plateau. Printre acestea se numara: lampile cu xenon, stergatoare pentru faruri, toate modelele sint dotate cu lampi de frina in doua trepte, jante de 18-19 toli din aliaj si multe altele. Pretul unei astfel de limuzine, standard, incepe de la 56.490 de euro si ajunge pina la 69.900 de euro, CIP.

BMW Seria 7 - masina regilor

Daca pina acum imaginea BMW in Romania era reprezentata numai de regele fotbalului Gheorghe Hagi, de zilele trecute, Automobile Bavaria a incheiat un protocol si cu casa regala. Astfel, deplasarile Regelui Mihai I si ale Reginei Ana pe teritoriul tarii se vor face cu noul BMW Seria 7.

" In acest nou model al Seriei 7 de la BMW nu poti conduce decit daca ai cravata", a spus Hagi la prezentarea noului model.