Odata cu grila noua marcata duminica prin Galele TVR2, canalul aduce o avalansa de seriale tari, sezoane noi inca de sambata.

Asadar:

- din 17 aprilie, in fiecare duminica de la ora 22,00 intra serialul american Lege si ordine ( LAW AND ORDER) Cu: Jerry Orbach, Benjamin Bratt, Carey Lowell, Steven Hill. Regia Dick Wolf . Echipa de politisti experimentati care se luptau cu infractorii la PRO TV, soseste acum la TVR2 cu sezoane noi.

- de luni 18 aprilie aproape de miezul noptii la TVR 2 aveti un alt serial politist: Agentia ( AGENCY- SUA- sezon 2) Cu: Gil Bellows in rolul principal al agentului CIA care alaturi de alti agenti secreti se confrunta zilnic cu probleme dintre cele mai dificile legate de spionaj si terorism.

- din 23 aprilie in fiecare sambata noaptea revine la TVR 2 Nemuritoarea ( HIGHLANDER : THE RAVEN) Cu: Elizabeth Gracen in rolul Amandei, femeia nemuritoare, in varsta de 1200 de ani, care isi continua aventurile intr-o noua serie.

- din 2 mai, in fiecare luni de la ora 17,00 TVR 2 aduce un alt serial nou: Verdict: CRIMA ( MURDER SHE WROTE) Cu: Angela Lansbury, in rolul profesoarei Jessica Fletcher cu talent de detectiv.

- si ultima surpriza - dar probabil cea mai asteptata de numerosi telespectatori TVR2: din 3 mai de la ora 23,50 revine in fiecare marti serialul SF Stargate cu cea mai noua serie a aventurilor echipei SG1.

Asadar, nu pierdeti invitatia TVR 2 de a participa duminica 17 aprilie de la ora 20,00 la Galele TVR 2 din Piata Revolutiei. Recitalurile oferite de Nicola si trupa Iris vor fi o ocazie fericita de a incepe primavara alaturi de TVR 2 intr-un mod optimist, plin de veselie.

"TVR2 recreeaza lumea ta", motiv pentru care Galele TVR2 au devenit deja o traditie a postului prin care sarbatorim cu totii bucuria de a fi alaturi si de a ne simti bine impreuna.

Schimbarile de primavara deja au inceput sa apara (emisiunea Oala sub presiune care a debutat in 2 aprilie ca lider de audienta!), urmatoarele sunt cele anuntate, alaturi de care se cuvine sa mentionam emisiunea "Agentia de Plasare" care va debuta si ea la TVR2 din 23 aprilie.

Alte noutati? mai sunt cu siguranta, insa dupa 1 mai, asa cum ar fi revenirea serialului Rebelii sau formatele surpriza de sezon in exclusivitate la TVR2.