Dupa ce si-a trecut in palmares majoritatea frumusetilor autohtone, ajuns la Londra, Adi Mutu a incercat si nurii fetelor de afara. Prin patul lui au trecut israelianca Moran Atias, apoi cantareata nord-americana Blu Cantrell. Acum, desi s-a impacat cu fosta sotie, Alexandra, Adi pare ca vrea sa cunoasca frumusetea fetelor de pe toate continentele.

Ultima idila? O venezueleanca de 23 de ani, Aida Yespica. Agentia Goalcity, citata de Mediafax, sustine ca Mutu, atacantul echipei Juventus, a fost surprins de fotografii revistei "Novella 2000" in timp ce se furisa in casa sud-americancei Aida Yespica.

"Frumoasa a fost imortalizata in timp ce il lasa sa intre in casa sa pe nimeni altul decat Adrian Mutu, fost atacant la Chelsea, transferat in ianuarie la Juventus. Totul s-a petrecut recent - scrie "Novella 2000" - si exista fotografii in care explozivul model venezuelean il primea in casa pe atacantul juventin", scrie Goalcity.

Sursa precizeaza ca, in acea noapte, actualul prieten al Aidei, cantaretul Dj Francesco, incerca sa se consoleze intr-o discoteca alaturi de o amica.

Agentia citata noteaza ca Aida Yespica este cunoscuta in lumea mondena a Italiei avand relatii cu barbati celebri, printre care Aldo Montano, campion in proba de sabie la Jocurile Olimpice Atena 2004, sau cantaretul Craig David.

Adrian Mutu si Alexandra Dinu hotarasera sa reia viata impreuna, dupa despartirea din 2003. Prietenii lor marturisisera ca cei doi si-au cumparat un apartament la Torino in care sa se mute dupa ce se vor recasatori. Suspendat sapte luni pentru consum de droguri, Adi va reveni pe teren la 18 mai.