Aflati amandoi in Italia, la Milano, Alexandra Dinu si Adrian Mutu trebuie sa faca fata unui nou scandal: o revista din Peninsula l-a fotografiat pe Adrian in timp ce vizita acasa un superb fotomodel.

Speculatiile despre o relatie a fotbalistului cu frumoasa bruneta nu au intarziat sa apara, dar, cu toate acestea, planurile de nunta ale celor doi fosti soti, actualmente logodnici, sunt neschimbate. Alexandra si Adrian vor sa se casatoreasca la inceputul verii si par sa nu se mai sinchiseasca de nici un scandal iscat in jurul lor.

Spre deosebire de prima casatorie, ei au hotarat ca vor trece doar pe la Starea Civila, fara sa se mai cunune si la biserica, deoarece in fata lui Dumnezeu sunt cununati. Actrita nu va mai imbraca rochia de mireasa, ea preferand o toaleta simpla pentru cununia civila.

Parintii Alexandrei i-au sfatuit pe cei doi sa se casatoreasca in Italia, departe de o noua campanie de presa, chiar daca formalitatile sunt mai greu de indeplinit, ambii logodnici avand cetatenie romana.

Ei nu-si vor refuza o noua luna de miere, pe care o vor petrece cel mai probabil la Ibiza, unde e ancorat iahtul fotbalistului si unde nasul le pregateste o petrecere speciala imediat dupa cununie. Acesta intentioneaza sa aduca special din Romania un preot ortodox in fata caruia cei doi soti sa-si innoiasca juramintele de credinta chiar pe iahtul Ten Life.

Spre deosebire de prima casatorie a celor doi la care au participat peste 360 de invitati si s-au cheltuit peste 100.000 de dolari, de aceasta data vor fi prezenti langa miri doar familiile lor, iar cheltuielile nu le vor depasi pe cele ale unei petreceri obisnuite. Atat Alexandra cat si Adrian vor ca noua casatorie sa fie cat mai discreta posibil.