Cristi Chivu incanta. Dupa o evolutie dezastruoasa in Macedonia, cand s-a cerut afara, banateanul si-a revenit complet si face furori in Italia, la echipa de club. Saptamana trecuta, Cristi a deschis scorul pentru Roma in deplasarea de la Udine. Lovitura libera executata impecabil si zambetul plin de sarm al fundasului nationalei a reinviat in coltul gurii.

Perioada extrem de grea din viata fotbalistului trecuse si era data uitarii. Weekend-ul a insemnat o noua reusita in cariera internationalului roman.

Gol fantastic cu Reggina, gol care i-a lasat masca si pe comentatorii italieni, obisnuiti saptamanal cu executii fine marca sevcenko, Adriano sau Ibrahimovic.

Chivu a sutat magistral, cu stangul, de la 26 m, sub transversala - reusita tehnica impecabila, dupa cum mentioneaza presa italiana. Cristi a fost ales de ziarele din peninsula cel mai bun jucator al echipei sale, alaturi de portarul Curci.

Din pacate pentru capitanul nationalei Romaniei, AS Roma a fost invinsa acasa, Reggina intorcand scorul in a doua repriza prin Franceschini si Bonazzoli.

Chivu a avut sansa de a egala scorul la doi, insa lovitura sa libera din minutul 86 a fost scoasa de portarul Soviero.