In urmatoarea perioada o multime de vedete autohtone se pregatesc sa devina parinti, semn ca barza are de facut o serie de surprize...

Unii dintre ei au mai trecut prin aceasta experienta, altii sunt la prima incercare.... Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu vor fi si ei din nou parinti. Cei doi soti si-au dorit sa aiba o familie model.

Se iubesc ca-n prima zi, au o casa de toata frumusetea... si mai ales vedetele Antenei 1 mai au o fetita, Eva, care va implini curand patru ani.

Dar Andrei mai are o fata din prima casatorie, Carmina. De aceasta data, prezentatorul stirilor de la Antena 1 a declarat ca isi doreste un baiat. Aparitia noului membru al familiei va schimba putin atmosfera casei, cei doi pregatind deja camera acestuia.

Cum Andreea Berecleanu este insarcinata in luna a patra, vedeta va naste in luna septembrie.

* Virgil Iantu si iubita lui, Roxana, vor deveni parinti, pentru prima oara in viata, in aceasta vara. Vestea a venit la sfarsitul anului trecut, de Craciun, iar copilul, care va fi o fetita, se va naste la sfarsitul lunii iulie, in jurul datei de 25. Se pare ca moderatorul emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite" a acumulat destula experienta cu cei mici...

"Vorbesc cu ea, incerc sa o obisnuiesc cu vocea mea si ii spun ca eu sunt tatal ei. imi doresc sa fie sanatoasa, sa semene cu amandoi parintii si sa aiba ureche muzicala...", declara Virgil Iantu. Copilul va grabi si casatoria lui Virgil cu Roxana, dar vedeta de la Prima spune ca evenimentul se va produce la momentul potrivit.

* Dorin Topala (ex-Valahia) si Rodica asteapta cu mari emotii primul lor copil. Sotia lui Dorin e pe ultima "suta de metri" a sarcinii. Peste circa doua saptamani, ea va da nastere unei fetite. "Perioada pronuntata de medici este 1-7 mai. Emotiile noastre au ajuns la paroxism. Nu exagerez. imi doresc si un baiat.

Nu conteaza ca fetita a venit prima, poate e mai bine asa, caci baietii nu prea au grija de fete, iar acestea au instinctul matern mai dezvoltat", afirma Dorin.

* Bianca Brad si Aurel Fratila au o relatie de peste doi ani, ea fiind insarcinata in sase luni. Bianca pare foarte fericita alaturi de barbatul care i-a rapit inima si pe care l-a cunoscut la sala de fitness, in urma cu trei ani. Dupa cum marturiseste fosta Miss Romania, Aurel a cucerit-o cu seriozitatea de care a dat dovada.

Cei doi locuiesc impreuna, urmand ca in a doua jumatate a lunii iulie sa devina parintii unui baietel. Bianca si Aurel au facut logodna in urma cu un an, iar nunta au amanat-o pana la vara anului viitor. Nu s-au gandit cine ar putea sa fie nasii micutului, in schimb au inceput sa-i aranjeze camera.

* Mihai Calin si sotia sa Silvia, de profesie coregraf, abia asteapta sa devina parinti. Evenimentul va avea loc peste aproximativ doua luni, iar din ultimele analize reiese ca Mihai si sotia sa vor avea un baietel.

Venirea pe lume a micutului este cu atat mai asteptata cu cat cei doi sunt casatoriti de doi ani. Camera copilului este pregatita, iar hainutele sunt cumparate.

in privinta numelui acesta e stabilit. "il numim Matei. Se va naste in perioada 10-17 iunie", spune Mihai.

Cine e tatal viitorului copil al Iulianei Marciuc?

Idila dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc a facut sa curga multa cerneala in presa autohtona. Se iubesc de mai bine de zece ani, s-au certat de nenumarate ori si s-au impacat de tot atatea ori! Despre Iuliana se aude ca ar fi insarcinata, iar tatal copilului ar putea fi Adrian Enache, desi acesta neaga. Ei traiesc o poveste de iubire de mai bine de zece ani.

Solistul era deja casatorit cu Corina, fiica interpretului Teodor Munteanu. Iuliana era si ea casatorita cu Remus Posea, dar mariajul ei nu a durat, cata vreme, spun amicii acesteia, gandul ei era numai la Enache! in cele din urma, Iuliana a divortat de Remus, nu inainte sa faca o intelegere cu Adrian, cu alte cuvinte sa divorteze si el de Corina.

Ulterior, Adrian s-a abtinut de la acest pas, in ciuda promisiunilor facute iubitei lui. A urmat o despartire, in care Iuliana si-a propus sa-l faca gelos pe Adrian cu alt barbat, despartire urmata de o impacare frumoasa.

Certurile si impacarile lor au ajuns de notorietate. in urma cu doi ani, Enache a decis sa ia "taurul de coarne" si sa o ceara de sotie pe Iuliana.

Dar pentru aceasta trebuia sa divorteze si iar s-a lasat pagubas! in urma cu cateva zile s-a raspandit ideea ca Iuliana Marciuc ar fi insarcinata. Desigur intrebarea pe buzele tuturor a venit imediat: "Cine e tatal? Adrian Enache?".

Unii spun ca Iuliana Marciuc tine cu tot dinadinsul sa il ia pe Enache de langa sotie, iar surse din anturajul celor doi spun ca Iuliana ii forteaza mana interpretului. in acest timp acesta pretinde ca nu stie de sarcina Iulianei: "Nu stiu nimic! Iuliana nu e insarcinata cu mine! Eu sunt plecat din tara de trei luni de zile. Sunt in Italia.

Revin peste cateva zile si plec iar la ziua Romaniei in SUA. Totul a pornit de la un articol publicat de un cotidian, ca eu si Iuliana am fost vazuti intr-un magazin de haine pentru copii. Dar Iuliana a botezat un copil. Ati scris si voi de botez!". in schimb, Iuliana Marciuc pastreaza misterul spunand doar: "Nu comentez!".

in ciuda celor spuse de Enache despre plecarea din tara, el a fost vazut in toata aceasta perioada pe micul ecran in diverse emisiuni de televiziune transmise in direct, la Teo si la emisiunea Mihaelei Tatu, "De 3x femeie".