E cineva care inca n-a dat cu pumnul? Hai, recuperati, cat inca mai intoarcem obrazul. Dar riscati sa ratati mare parte din lucrurile importante. S-a fortat deschiderea usii UE catre Romania, dar n-ati remarcat. Axa Bucuresti-Londra-Washington sta sa se rupa taman pe insula cea mai apropiata, dar tot degeaba. Rating fac doar ziaristii rapiti si familia Becali, pomenit fie-i numele in instanta.

Ptiu!, ce s-a mai descarcat si Basescu. Ba mediocri, ba inteligenti, ba intoxicati, ba penibili, de-a ametit bietul neuron responsabil cu traseul suvitei.

A tacut Marinarul in cucuruz, dar n-a rezistat o vesnicie. S-a dezlantuit pe radio, un mediu mai putin cunoscut de Cristoiu, astfel ca fostul refugiat din biblioteca a fost nevoit sa afle stirile in acelasi timp cu poporul. Mare rusine!

Motiv pentru Jack sa traga o scatoalca inspre "un post de radio nesemnificativ"? Ia, nene Jack, invata-i minte, mama lor de ziaristi care iau interviuri si nu anunta.

Dar spre Basescu, cel care declara presa mediocre si intoxicata, n-a tras mai nimeni. Mile ce a mai aparat onoarea de ziarist, ca-n rest... Nu de alta dar problema e cam complicata.

Ca, deh, serviciile secrete sunt laudate pentru activitate, iar ziaristii sunt intoxicati ca la revolutie. Da’ la revolutie cine-i intoxica, nu serviciile secrete? Ups, iar am vorbit in plus?

Eeeei, dar.... pentru ca era obligatoriu sa existe un "dar"... nici logoreea presedintelui nu mai e ce-a fost. Abia pornita, ea s-a oprit.

Taman pe cand Reuters ne-a delectat cu imagini care ne aratau si noua minunea: chiar exista negociatori romani in Irak. Si se zice ca ei chiar au activitate.

Cine sunt? Una bucata ambasador, una bucata sef de liga de prietenie si una bucata necunoscut. Bun necunoscut, ca nimeni nu vrea sa-i dezvaluie identitatea. Cica Ministerul de Externe sustine chiar ca a iesit din circuitul comunicarii. Pai, si-atunci, face Cotroceniul circuit intern?

Poate-i ajuta Giovani Becali, ca se pricepe la chestii interne de-ale presei. Tuns, aranjat, frezat si parfumat, impresarul a dat lasat in urma o duhoare pe care n-o mai scoate de-acu’.

Nu ca ar fi contat prea mult pentru unii. La doua zile distanta presa l-a asteptat in corpore la meciul lui Dinamo, asa ca iar i-am vazut fatza prin toate buletinele se stiri. Colac peste pupaza, duminica era deja invitat in talk-show. E drept ca era la NationalTV, dar parca ar fi fost frumos sa....

Ei da, astea-s vestile de saptamana asta.

Conteaza ca europenii ne-au dat, cu forta, dreptul de a semna Tratatul de aderare?

A contat pentru Tariceanu, ca a mai aparut si el pe sticla, in toata nebunia asta.

Conteaza ca Blair nu se simte prea bine in campania electorala de la el de-acasa? Foarte putin.

Ne-a inghitit Irak-ul si familia Becali.

Hai mai bine sa ne spalam. De toti si de toate.