Presedintele clubului de fotbal Poli Timisoara, Emil Rosianu, a fost prins de aparatul radar, in noaptea de sambata spre duminica, circuland cu masina prin judetul Braila cu o viteza de aproape 250 de kilometri la ora, in masina fiind si doi copii minori.

Potrivit politistilor braileni, Emil Rosianu a plecat din Braila si se indrepta in viteza catre Bucuresti, la volanul autoturismului sau, Audi A8, alaturi de el fiind si doi copii minori. Cand a fost surprins de aparatul radar, el avea 247 de kilometri la ora, iar politistilor nu le-a venit sa creada ce arata inregistrarea aparatului radar.

"La coborarea unui pod, am depistat cu tehnica de masurare a vitezei autoturismul Audi A8 cu numarul B-9147 in timp ce rula cu viteza de 247 km/h inregistrat si filmat video de aparatul radar. Cel in cauza urca podul, deplasandu-se de la Braila spre Slobozia", a declarat agentul sef Cristian Nita, de la IPJ Braila.

Seful Politiei Rutiere brailene a declarat, ieri, ca in toata activitatea lui nu a mai auzit sa se fi inregistrat pe radar o asemenea viteza.