Faptul ca Adrian Mutu tine din nou primele pagini ale ziarelor nu e deloc intamplator. De-a lungul anilor, fotbalistul a avut nenumarate relatii, multe din ele iesite la iveala in perioada cand era casatorit cu Alexandra sau imediat dupa ce aceasta a divortat.

Femeile din viata fotbalistului sunt cele care au contribuit la distrugerea imaginii acestuia pas cu pas. Si nu numai a imaginii, ci si a familiei pe care parea ca a reusit sa si-o apropie din nou.

* Fosta vedeta Penthouse Laura Andresan a fost cea care a contribuit cel mai mult la defaimarea fotbalistului. Dupa partida de sex dintre blonda si fotbalist, surprinsa de paparazzi in casa acesteia si prezentata pe larg in paginile ziarelor, a urmat emisiunea "Nasul" in care Laura a declarat ca stia ca Adi se drogheaza. si nu s-a oprit aici.

Ea si-a acuzat si cea mai buna prietena, pe Diana Cordeanu, ca se droga impreuna cu acesta. Atunci s-a nascut speculatia ca Adi ar fi avut o relatie si cu Diana Cordeanu. Din fericire pentru el, cea din urma a contracarat toate acuzatiile Laurei.

* Superbul fotomodel si manechin Catrinel Menghia a fost pozat pe un iaht, partial dezbracata si cu o inscriptie pe spate: "Pentru iubitul meu secret."

Surse din anturajul fetei declarau in urma cu doi ani si jumatate ca aceasta ar avea o relatie cu Adrian Mutu. in perioada respectiva, acesta era inca insurat. Cei doi ar fi petrecut mai multe weekend-uri pe iahtul fotbalistului.

Cum toate idilele acestuia au iesit la iveala mai devreme sau mai tarziu, iata ca si despre aceasta, pazita cu strasnicie de cei implicati, s-a aflat.

* Anca Nicolae a fost iubita lui Adrian timp de doi ani. S-au despartit cu putin timp inainte ca Adi sa o cunoasca pe Alexandra. intr-un interviu amplu acordat revistei Playboy, Anca spune ca l-a iubit enorm pe fotbalist, dar banii si anturajul l-au schimbat intr-atat de mult incat, daca l-ar cunoaste acum, ar face parte din categoria barbatilor pe care ea ii uraste.

Desi candva era un barbat minunat. Ea a mai povestit ca a facut dragoste cu fotbalistul in toaleta unui restaurant: "Tot timpul gaseam locuri ciudate. L-am rugat sa vina cu mine la baie, pentru ca nu o gaseam, iar el a venit." Anca nu regreta ca nu a ramas impreuna cu Adrian.

* Pe blonda si voluptuoasa Rocsana Marcu fotbalistul doar a incercat sa o agate prin telefon. A devenit chiar o moda agatatul "a la Mutu" (adica afli nume ale celebritatilor si flirtezi cu ele prin telefon). Rocsana nu a dat curs repetatelor lui invitatii, pana cand acesta s-a infuriat si i-a spus ca ar trebui sa se simta onorata ca o vedeta ca el o suna.

Din pacate pentru el, ea s-a simtit doar hartuita, asa ca a facut publica aceasta poveste.

* Cu toate ca nu a adus nici cea mai mica dovada care sa-i sustina afirmatiile, jurnalista Ioana Popescu si-a facut publica relatia cu fotbalistul in paginile revistei la care lucreaza - si nu numai. Ea a declarat ca a facut dragoste cu Adi Mutu. Povestea a devenit publica dupa ce cineva a gasit un telefon mobil pe care fotbalistul il pierduse.

In el erau si mesaje cu conotatie sexuala, care veneau catre fotbalist de la un numar care s-a dovedit a fi al ziaristei.

Dupa ce a scapat de Laura Andresan, de scandalul cu drogurile si parea ca viata lui Adi a intrat pe un fagas bun, iata ca o alta aventura a acestuia iese la iveala.

Chiar in momentul in care era la un pas de a-si reface familia, ba chiar urma sa se mute cu Alexandra si fiul lor Mario, la Torino, fotbalistul a fost surprins de paparazzi din Italia intrand in miez de noapte in casa superbei prezentatoare Aida Yespica. Alexandra a reactionat si a declarat ca nu vrea sa mai auda de el.