Doua avioane au aterizat de urgenta miercuri pe aeroporturile de unde decolasera cu putin timp inainte. Primul a fost avion de pasageri al companiei aeriene romanesti CarpatAir, cu 47 de pasageri la bord, care a aterizat de urgenta pe aeroportul Timisoara, iar al doilea-un Airbus 320, aterizat la aeroportul Baneasa.

Un avion de pasageri al companiei aeriene romanesti CarpatAir, cu 47 de pasageri la bord, a aterizat miercuri de urgenta pe aeroportul Timisoara, la doar jumatate de ora de la decolare. Cauza intoarcerii a fost o defectiune la unul dintre motoarele aeronavei. Toti pasagerii sint in siguranta.

Avionul efectua o cursa Timisoara-Dusseldorf, si a decolat la ora 9.00. La 9.53, avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul de unde decolase, dupa ce echipajul a detectat problema la motor. Din fericire, pasagerii nu au avut de suferit de pe urma acestei defectiuni, aterizarea facindu-se in deplina siguranta.

Airbus-ul 320, apartinind companiei italiene MyAir, a aterizat pe Aeroportul Baneasa la jumatate de ora de la decolare, dupa ce pilotii au fost avertizati in legatura cu deschiderea unei usi.