Deputatul PSD Daciana Sarbu a declarat ca nu il va vota pe Ion Iliescu in functia de presdinte al PSD, ci va alege intre Mircea Geoana si Serban Nicolae. Ea a facut aceasta declaratie in emisiunea "Romania la raport", realizata de Carol Sebastian la Radio MIX, la care a participat si Rodica Culcer.

Intrebata daca ar fi o drama ca Adrian Nastase ar ramane fara nici o functie, Daciana Sarbu a raspuns ca "Nu, pentru ca asta e politica si trebuie sa ne asumam".

"Vizavi de presedintie", a declarat ea, "cred ca partidul ar intra intr-o perioada de stagnare". Intrebata daca e vorba de Ion Iliescu, Daciana Sarbu a raspuns ca "da".

In aceasta eventualitate, in partid, a mentionat ea, "va urma o perioada in care se vor mai misca lucrurile, se vor lua decizii si presupun ca o parte din membri vor pleca".

"Noi tinerii avem rabdare si credem ca pana la urma valul este spre schimbare si indiferent daca se intampla acum sau nu, tot o sa vina vremea noastra, eu zic mai repede decat anticipeaza unii" a mai declarat Daciana Sarbu.