Inspirat dintr-o stire publicata sambata in "Libertatea" (englezii pregatesc un tort care sa aiba forma sanilor manechinului Jordan), un cofetar de-al nostru a "cladit" din frisca sanii Nicoletei Luciu.

Bine proportionati, voluminosi si mai mult decat deliciosi, sanii sub forma de tort ai aspectuoasei vedete a postului PRO TV "au inghitit" aproape patru kilograme de crema si frisca, in

care au fost amestecate bucatele de fructe si au fost acoperiti cu un strat subtire de caramel Artizanul acestui monument dulce se numeste Ilmaz Kayuncu (24 ani), roman de origine turca, bucatar sef la reteaua de cofetarii si fast food-uri "Ines" si fan declarat al Nicoletei.

Colegele si colegii sai marturisesc ca Ilmaz intra in pauza de lucru atunci cand Nicoleta apare pe micul ecran. Ilmaz, cofetar cu o experienta de sase ani, marturiseste in legatura cu isprava sa ca s-a concentrat mai mult asupra volumului si greutatii sanilor din crema, pe care ii considera identici cu cei ai Nicoletei.

"Am facut tot posibilul ca la atingere sanii sa fie la fel de "elastici" si "duri" precum cei ai Nicoletei. Sunt sigur ca am reusit". Muza cofetarului, Nicoleta marturiseste ca i s-a parut o idee excelenta si ca "daca s-ar pune la vanzare, ar deveni cea mai vanduta prajitura a momentului in tara noastra.

Ce mai, sunt exact ca ai mei in ceea ce priveste marimea", a exclamat incantata Nicoleta Cei care doresc un astfel de tort pot face comenzi la numarul 021/210.41.08 in fiecare zi, intre orele 10.00-14.00.