COMUNICAT DE PRESA

Compania Selena Romania lanseaza primul program national de instruire dedicat specialistilor in domeniul spumelor poliuretanice

Compania Selena Romania a lansat, in premiera nationala, programul educational "Centrul de Excelenta in Spume Poliuretanice TYTAN", adresat specialistilor in montarea usilor si ferestrelor de tip termopan. Prima etapa a programului implica o investitie de 30.000 Euro si se va derula in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj Napoca, Iasi si Timisoara.

"Centrul de Excelenta in Spume Poliuretanice TYTAN" isi propune sa asigure consultanta generala gratuita pentru categoria profesionala vizata. De asemenea, programul urmareste prezentarea unor metode practice de optimizare a costurilor si a timpului de lucru, precum si de reducere a consumului de spuma poliuretanica.

Initiativa se adreseaza, intr-o prima etapa, unui numar de aproximativ 200 de companii, din intreaga tara.

"Activam pe o piata relativ noua, iar particularitatile produselor pe care le comercializam determina existenta unei nevoi stringente in domeniu, cu privire la tehnologiile si procedurile de punere in opera.

De aceea, am decis sa ne implicam pe termen lung in sustinerea companiilor care activeaza in acest segment si credem ca investitia noastra va conduce la imbunatatirea serviciilor catre consumatorul final si la dezvoltarea, in ansamblu, a pietei de profil din Romania", a declarat Dorin Spataru, Director General Selena Romania.

In cadrul programului, in fiecare dintre orase va avea loc cate un seminar, care va prezenta norme si tehnologii moderne de aplicare a spumelor poliuretanice.

Pe parcursul unei zile, reprezentantii companiilor participante vor asista la cursuri teoretice si vor participa la demonstratii practice interactive, sustinute de specilalisti din industria spumelor poliuretanice, reprezentanti ai Selena Romania si ai Selena Co., Polonia.

Selena Romania a luat fiinta in octombrie 2000, fiind prima reprezentanta a Grupului Selena in afara Poloniei. Compania a inregistrat o evolutie dinamica, realizand o cifra totala de afaceri de 2,7 milioane EUR in 2004. Grupul Selena este unul dintre liderii mondiali ai domeniului, furnizand produse in peste 40 de tari de pe 4 continente.

Compania detine in prezent 8 unitati de productie si 13 filiale in intreaga lume (in Romania, Cehia, Germania, Ungaria, Kazakhstan, Ucraina, Polonia, Rusia, Slovacia, SUA, Coreea de Sud, Italia si Brazilia), producand si comercializand aproximativ 10% din totalul spumelor poliuretanice la nivel global.