Actrita si modelul Kelly Brooke, logodnica actorului Billy Zane, a fost desemnata de englezi cea mai sexy femeie din lume, in cadrul topului 100 realizat de editia britanica a revistei FHM.

Locul secund a fost ocupat de componenta trupei Girls Aloud, interpreta Cheryl Tweedy. Britanicii i-au oferit pozitia a treia in clasament frumoasei Angelina Jolie, in timp ce lui Britney Spears, cea care a fost considerata cea mai sexy anul trecut, i-a revenit locul sase.

Cantareata de culoare Beyonce Knowles s-a clasat pe locul noua, Carmen Electra pe 15, Christina Aguilera pe 20, iar Jennifer Lopez pe 22. Actrita Halle Berry, care anii trecuti se numara in primele zece locuri in preferintele britanicilor, a ajuns tocmai pe locul 27.

Tenismanele de orgine rusa, Maria Sharapova si Anna Kournikova, au fost incluse in top pe pozitiile 36, respectiv 40. Alte prezente notabile in clasament sunt: vedeta Playboy Pamela Anderson (50), actritele Cameron Diaz (53) si Monica Belluci (54), interpreta Mariah Carey (58), Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt (78), cantareata Anastasia (81).

Vedete codase in ierarhia celor mai sexy femei din lume sunt Nicole Kidman (96) si Salma Hayek (97). FHM a realizat topul pe baza celor trei milioane de voturi primite din partea englezilor.