Marius Moga s-a intors in tara pentru o saptamana, timp in care se va pregati pentru Premiile Muzicale MTV Romania. Marius s-a aflat in ultimele luni in Statele Unite, unde are de gand sa se lanseze in forta ca si compozitor. El ne-a dezvaluit ca pana in acest moment a incheiat diverse contracte, dar prefera sa fie mai retinut in declaratii, fiindca amanuntele sunt confidentiale.

Ne-a asigurat insa ca traieste pe picior mare si ca ii merge foarte bine pe plan muzical. Spre deosebire de cei din industria muzicala romaneasca, americanii sunt mult mai deschisi la ceea ce este nou, dandu-i astfel sansa sa isi foloseasca creativitatea la maximum. Moga i-a fermecat pe americani in special gratie vitezei sale de lucru.

„Ei sunt mai lenti, trag de timp cand vine vorba de a produce un album". In ceea ce priveste stilul muzical, Marius ne-a declarat ca nu poate spune cu anume i-a dat gata pe cei de peste Ocean. „Imi place sa creez ceva nou. Stilul european prinde bine acolo. E insa ceva diferit de ceea ce am facut pana acum in Romania".

Desi castiga multi bani in Statele Unite, cam 1000 $/zi, Marius nu i-a uitat pe cantaretii romani de care se mai ocupa in paralel cu munca de peste Ocean. „Voi mai compune pentru ei", ne-a declarat el. Momentan are grija ca aparitiile scenice ale celor de la Simplu sa aiba cat mai mare impact in cadrul festivitatii Premiilor MTV de saptamana viitoare.

Proiectul lui Marius, Morandi, este si el nominalizat de trei ori la „Cea mai buna piesa", „Cel mai bun artist debutant" si „Cel mai bun dance".