Atentie, flagelul cititului, care facea ravagii, acum nu multa vreme, printre fotbalisti ar putea avea un fratior despre care noi sa nu fi stiut nimic pina acum: flagelul scrisului.

Sa speram, insa, ca e vorba doar de o gluma sau, hai, de un exces de protocol al Loredanei care, in emisiunea ei de pe Acasa, s-a exprimat cu privire la capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei cam asa: „Cine stie ce ginduri are Cristi, sa faca un film, sa scrie o carte..."

Tot Loredanei i-a povestit Zina Dumitrescu despre o prezentare de moda de la Mamaia, de acum multi ani. Prezentarea cu pricina fusese atit de grea, iar tensiunea atit de mare, incit, la intoarcerea in Bucuresti, doamna Zina a varsat, la propriu, o groaza de lacrimi de usurare in bratele propriului sot.

Sint curioasa cit a plins doamna Zina dupa emisiunea cu Loredana care, desi nu foarte istovitoare, a continut un moment in care domnia sa a fost obligata sa imbrace o rochie foarte strimta.

Prezentatorii emisiunii de dimineata de pe OTV obisnuiesc sa mai intre in cite o legatura directa cu prezentatorii emisiunii de dimineata de la DDTV, strict ca sa-i salute. Mi se pare ca fac risipa de logistica si ca ar putea rezolva mult mai ieftin aceasta problema a salutului cu un bip pe mobil, un SMS sau, hai, cel mult un „buzz" pe Yahoo Messenger.

Uite, apropo de economia de resurse, mi-a placut, de exemplu, cind prezentatoarea de la acelasi OTV i-a raspuns unui invitat care ceruse un pahar cu apa cu: „Vine imediat si paharul cu apa, iar daca vei cinta, iti dau ceaiul meu". Deci se poate! Si sint sigura ca economia nu era la ceai, ci la apa, la cesti sau la salariul femeii de serviciu care urma sa le spele.

In declaratii de dragoste s-au batut si in salate de rosii cu ceapa s-au mirosit doua fane de-ale lui Doru Todorut din „Numai iubirea", in subcapitolul emisiunii „De 3X femeie", intitulat „La agatat de vedete". Scopul? O seara romantica in compania obiectului confruntarii.

Normal ca invingatoare la puncte a fost fana care, in viata de toate zilele, se ocupa cu modellingul, doar ca pretextul a fost altul: cica pusese ulei si otet la salata, ceea ce infrinta n-avusese timp sa faca. O sa regrete Doru decizia cu pricina cind va constata mai indeaproape, cu ocazia cinei romantice, ca detinatoarea trofeului e mai inalta ca el cu vreo 7 centimetri, sic, sic!

Romica Tociu (sau Cornel Palade, ca ii incurc mai ceva decit pe Uscat si Trofin pe care, la rindul lor, ii confund mai ceva decit pe Malvina cu Albertina si invers) se prefacea ca vrea s-o agate pe telespectatoarea Floarea Preoteasa din Craiova, care sunase la „Eurotombola" ca sa cistige un lingou de aur, 100 de milioane sau chiar un Logan.

Femeia nu dadea cine stie ce feedback, ceea ce arata ca ori Tociu (sau Palade) nu era genul ei, ori o interesa mai mult cistigul material decit frumusetea interioara.