Patronul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, s-a declarat nemultumit de unele articole din presa referitoare la el si la clubul sau si este de parere ca telefoanele jurnalistilor ar trebui sa fie ascultate de serviciile de informatii, deoarece printre ziaristi se pot gasi "agenti straini". "Steaua legionara, rasism, xenofobie, violenta, astea pot afecta imaginea Stelei in Europa.

In Romania, telefoanele trebuie sa fie ascultate. De ce sa nu se asculte telefoanele? Sa fie ascultate telefoanele tuturor jurnalistilor de catre serviciile de informatii, pentru ca prin presa se poate dezinforma opinia publica, iar printre ziaristi pot fi agenti straini, care sa creeze ceea ce vor ei.

Asta poate afecta Stelei, un club emblema pentru Romania, iar maine-poimaine poate avea probleme din cauza asta", a spus patronul stelist. Gigi Becali a afirmat ca este de acord ca si telefonul sau sa fie interceptat. "De ce se feresc? Pentru intimitate? Sa afle serviciile de informatii ce se intampla in tara asta. Dau scris ca telefonul meu sa fie ascultat 48 de ore din 24.

Intimitatea nu il intereseaza pe om, asculta si trece cu vederea. S-au revoltat ca Ardelean asculta telefoanele la doi jurnalisti. Pai si daca asculta, care e problema? Sa le asculte la toti, sa vedem care sunt nenorocitii in tara asta, dar nu le convine, ca ii demasca", a afirmat oficialul FC Steaua. Becali a spus ca exista un curent impotriva sa si a echipei pe care o patroneaza.

"Imi dau sufletul si banii ca Romania sa fie reprezentata in Europa prin Steaua. Vor sa arunce cu noroi in asta, o fac legionara, rasista si xenofoba. De ce nu au facut-o pana acum. Tot ce este curat trebuie murdarit? Asta nu este antiromanesc? Nu pot spune ca este o persoana anume, exista un curent.

As putea sa ma retrag, dar sunt eu nebun si tampit sa ma bat pentru Romania", a comentat oficialul FC Steaua. Becali a mentionat ca va lua masuri impotriva contestatarilor sai. "O sa aflu eu cine este in spatele acestor atacuri indreptate asupra mea, mai multi probabil, insa asta tine de intrarea mea in politica, dar afecteaza si Steaua.

Trebuie sa iau niste masuri, pentru ca a-ti iubi tara nu inseamna ca esti xenofob sau rasist. Acesti oameni nu realizeaza ca aceste lucruri dauneaza Stelei", a spus Becali.