D upa ce, ieri noapte, Dinel Staicu si Gigi Netoiu au cazut de acord asupra transferului Universitatii Craiovei, ieri dimineata, Staicu s-a razgandit. Acest fapt l-a enervat foarte tare pe Netoiu, care a renuntat la ideea preluarii Craiovei. Netoiu a spus ca era chiar pregatit sa mearga la Cluj, cu 50.000 de dolari, pentru a-i premia pe jucatori in cazul unui rezultat favorabil cu CFR Cluj.

Surse autorizate vorbesc despre faptul ca Universitatea va fi preluata de omul de afaceri Adrian Mititelu, cel care a mai cochetat cu aceasta varianta in ultimele 18 luni. Lucrurile sunt foarte ciudate, pentru ca marea problema a lui Netoiu, spectatorii ar fi fost domoliti de catre Mircea Dinescu.

"I-am adus la Cetate (localitatea unde Dinescu detine o proprietate) pe Gigi Netoiu si pe liderii tribunei si am discutat de la 12,00 noaptea pana la 5,00 dimineata. Acum s-au dus impreuna la Cluj.

L-am impacat pe Netoiu cu fiarele salbatice din tribune", a declarat Mircea Dinescu, care a precizat ca a fost convins sa se implice in detensionarea situatiei de la Craiova pentru ca i-au cerut-o toti cei cu care se intalneste in zona atunci cand merge la proprietatea sa de pe malul Dunarii.

Suporterii craioveni anuntasera acum doua zile, intr-un comunicat, ca nu sunt de acord cu preluarea echipei Universitatea de catre vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu, sustinand ca revenirea acestuia la Craiova ar insemna o umilinta mai mare decat retrogradarea formatiei.

"Avand in vedere evenimentele care au avut loc in Craiova privind posibila reintoarcere in Banie a celui care a umilit toata suflarea olteneasca, prin subjugarea Universitatii Craiova catre Dinamo Bucuresti, chiar daca clubul este in situatie dramatica, Peluza Sud se declara total impotriva acestor reveniri.

Din punctul nostru de vedere, revenirea acestui personaj in viata Universitatii Craiova este o umilinta infinit mai mare decat retrogradarea insasi. PS: Netoiu, stai departe de Craiova. Onoarea nostra nu este de vanzare", se arata in comunicatul dat publicitatii de suporterii echipei craiovene.

In plus, fanii au scris pe sediul clubului Universitatea urmatorul mesaj: "Nu uitam, nu iertam, nu acceptam. Semnat: Sezzione Ultras. Multumim, primare!". In alta ordine de idei, capitanul echipei Dinamo, Florentin Petre, a declarat ca vicepresedintele Gigi Netoiu a fost la Craiova in interes de serviciu. "Nu ne-a parasit nea Gigi.

Stiu ca este cu sufletul alaturi de noi si nu ne va parasi, poate ca va pleca in interes de serviciu" a spus Petre, care a adaugat ca el va ajunge la Craiova doar daca va fi dat afara de la Dinamo.