Scandalul declansat marti seara intre un avocat din Bucuresti si familia lui Pepe s-a lasat cu traume, interventii chirurgicale si multe zile de spitalizare.

Avocatul Andrei Conduianis (29 de ani) si o prietena a lui, Corina Doroftei, administratorul unei firme din Bucuresti, se aflau intr-un bar din Drumul Taberei cand au intrat in conflict cu nepotul de 15 ani al lui Pepe, care si-a chemat familia in ajutor. Libertatea l-a vizitat pe Conduianis in salonul Spitalului Municipal, in care se afla internat, la sectia Chirurgie Toracica.

Avocatul sustine ca a fost batut cu bestialitate de Pepe si de fratele acestuia, Miguel. Libertatea: Cum s-a declansat scandalul din clubul de biliard? Andrei Conduianis: Eram impreuna cu Corina Doroftei in bar, la biliard si a venit un grup de pustani sa ne intrebe cat mai avem de jucat. Erau vreo sase, sapte. Masa este intr-un separeu si le-am spus ca mai avem cinci minute.

Au ramas langa noi si, foarte zgomotosi, s-au asezat pe masa. Corina Doroftei: Le-am spus sa ne lase acele cinci minute, cate mai aveam, sa jucam in liniste, dat fiind ca masa de biliard este intr-un separeu.

Raspunsul a venit imediat de la un pusti de vreo 15 ani despre care ulterior am aflat ca este nepotul lui Pepe: "Da’ ce, fa, n-am voie sa stau aici?" Andrei Conduianis: Atunci am intervenit eu. I-am spus sa iasa imediat din separeu daca nu stie sa vorbeasca si sa se poarte. A iesit bombanind spunand "Las’ ca vedeti voi!".

Pepe era in bar atunci? Andrei Conduianis: Nu era nici Pepe si nici fratele lui, Miguel. Noi am terminat de jucat si ne-am dus la o masa. Dupa vreo zece minute au aparut cei doi frati, Pepe si Miguel. Au intrat impreuna cu pustiul si au venit direct la mine. Fara nici un cuvant, au inceput sa ma loveasca amandoi cu pumnii.

Intai mi-a dat Miguel un pumn, apoi Pepe mi-a dat si el unul in ochiul stang si cred ca avea ceva in mana pentru ca simteam ca-mi iese ochiul. N-am avut timp nici sa ma apar si nici sa spun ceva. Am cazut si au inceput amandoi sa ma loveasca cu picioarele. Dupa care nu mai stiu nimic. M-am trezit in salvare.

Ce faceau ceilalti din bar in tot acest timp? Corina Doroftei: Eu cand am vazut ca cei doi sar la bataie am incercat sa-i opresc si am intervenit. Atunci Miguel mi-a zis "Ce vrei fa, zdreanta?" si mi-a dat un pumn in ochi si unul in cap. Ceilalti din bar nu s-au bagat. Au chemat salvarea pentru ca batausii au plecat imediat cand ne-au vazut pe amandoi cazuti.

L-ati mai vazut pe Pepe in realitate pana atunci? Corina Doroftei: Cum sa nu! Il stiu de ani de cand vindea cu taica-sau in piata. Am crescut in acelasi cartier, nici nu se pune problema sa-l confund. Ii stiu toti fratii si pe taica-sau. Ca un las n-a avut curajul sa recunoasca ce a facut. Si-a amintit ca este persoana publica si da rau la imagine.

Andrei Conduianis: Cand am ajuns la spital si au aflat cine ne-a batut, cateva asistente ne-au informat ca nu suntem primii care venim batuti de Pepe. Nu am nici o indoiala ca el era si vreau sa merg pana in panzele albe pentru ca este un las care are impresia ca daca este persoana publica i se cuvine orice.

Nici macar n-a avut bunul simt sa discute cu mine inainte; sa ma intrebe ce conflict am avut cu nepotu-sau. A venit si-a dat cu pumnul; atat l-a dus pe el capul. Ce spun medicii? Andrei Conduianis: Eu am avut o plaga cu taietura la ochiul stang, trei coaste rupte, un plaman deviat si acum am o sonda toracica sa pot respira normal. Corina a fost lovita rau la ochi.

Corina Doroftei: Dupa ce a cazut a ramas nemiscat si credeam ca a murit. Nu misca si parea ca nu respira. I-ati cerut bani ca sa renuntati la acuzatii? Andrei Conduianis: Nici vorba. Sunt in spital de atunci si nu am vorbit cu nimeni din familia lui si nici cu el. Nu ne-a sunat nimeni si nici nu s-a pus problema. Au venit cei de la Politie si am facut plangere penala.

Vreau sa raspunda in fata legii ca orice om din tara asta. Sunt convins ca are prieteni sus-pusi, dar am de gand sa insist pana mi se face dreptate. Batausii Vedete iuti la manie Dupa razboinica sa prestatie la "Stele verzi", numele lui Pepe a ajuns in gura lumii intr-un scandal de strada "cu aroma" de pumni.

Si alte vedete au fost de-a lungul timpului implicate in incidente mai mult sau mai putin violente. - Andreea Balan si Andreea Antonescu au crescut, le-au mai trecut nervii, dar nimeni nu uita conflictele provocate de ele. Va amintim doar de celebrele lor paruieli si de certurile Andreei B. cu tatal ei.

- Calin Geambasu a fost luat pe sus de un echipaj de politie in Neptun, dupa un schimb de replici. Apoi suporterii echipei Dinamo i-au zgariat automobilul. Aventurile lui au culminat cu agresarea unor angajati ai Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti (a existat si o plangere penala impotriva cantaretului la Sectia 1 Politie).

- Oreste a vizitat si el sectia 1 Politie, fiind cercetat pentru lovire si detinere a unui cutit in public. Scandalul a pornit la o intersectie, Oreste fiind surprins de un agent de circulatie cu un briceag in mana, in timp ce barbatul cu care se certa era ranit la fata. - In timp ce canta intr-o discoteca brasoveana, Aurel Moldoveanu l-a pocnit pe un "fan" care, spune solistul, era beat.

- In turneul "Antidrog", bodyguarzii trupelor 3rei Sud Est si Animal X au agresat cativa adolescenti din Bistrita. Speriate de numarul mare de tineri suparati din cauza acestui incident, vedetele au cerut ajutorul autoritatilor sub pretextul penibil ca sunt atacati de "traficanti de droguri". - Nick (N&D) - foto dreapta tine la scandal, avand in vedere fizicul sau.

A fost implicat intr-o bataie la un motel de langa Brasov. Anul trecut, a plesnit un arbitru pe un teren de fotbal. Mai tarziu s-a luat la harta intr-un club cu C.R.B.L. de la Simplu si de asemenea cu personalul unei ambulante in Vaslui.

Ce sustine partea adversa Pepe: "Eu nu am participat la bataie" Pepe a declarat tot timpul dupa scandalul iscat intr-un club din Drumul Taberei ca el nu a participat la bataia incasata de Andrei Conduianis, deoarece a ajuns la locul cu pricina dupa ce incidentul se terminase.

E drept, cantaretul nu se fereste sa recunoasca faptul ca daca ajungea in timp util, nu s-ar fi abtinut sa se razbune pe cel care i-ar fi agresat nepotul in varsta de 15 ani.

In schimb, fratele cantaretului, Miguel a recunoscut si la Politie, si presei ca el l-a batut pe Andrei Conduianis, dupa ce acesta i-ar fi aplicat o corectie dura fiului sau: "Sunt tata si e normal sa reactionez cand cineva imi ataca baiatul".