Seful Politiei Romane recunoaste ca in cazul Videanu informatiile sunt contradictorii si nu exclude varianta in care Marian Videanu a fost ranit la o partida ilegala de vanatoare.

Chestorul Marian Fatuloiu, seful Politiei Romane, nu este de acord cu acuzatia potrivit careia Politia ar tergiversa ancheta in cazul lui Marian Videanu.

El recunoaste insa ca partile implicate in acest scandal au oferit anchetatorilor informatii contradictorii, lucru prezentat de altfel in exclusivitate de Jurnalul National.

"Cercetarile au demarat pe baza marturiei victimei si a insotitorului acesteia, respectiv Boroi Alexandru, lucru care a ingreunat obtinerea de informatii obiective inca din prima faza a cercetarilor", se arata intr-un comunicat al IGPR. Toate persoanele implicate vor fi confruntate.

Totodata, va fi efectuat un experiment judiciar, cu scopul de a se stabili distanta de la care s-a tras cu arma asupra lui Marian.

MARTORI. La sfarsitul saptamanii trecute, reporterii Jurnalului National au descoperit mai multi martori ai evenimentului in urma caruia Marian Videanu a fost impuscat. Unul dintre acesti martori ne-a declarat ca accidentul este unul de vanatoare, fratele primarului general al Capitalei fiind impuscat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, langa kilometrul 30.

"Colectivul care efectueaza cercetarile, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, nu a exclus varianta in care victima ar fi fost ranita in timpul participarii la o partida de vanatoare", se mai arata in comunicat. Ancheta va fi derulata si cu sprijinul unor specialisti din IGPR.