Sorana, care prin plecarea Irinei din A.S.I.A. a devenit veterana grupului, are probleme cu scoala. inscrisa la Facultatea de Drept, cantareata se pare ca a fost prea ocupata pentru a se mai prezenta la cursuri, inregistrand un numar urias de absente. Mai mult, deoarece nu si-a platit taxa anuala, conducerea institutiei de invatamant a decis exmatricularea ei.

Sorana era studenta in anul doi la Facultatea de Drept, cursuri de zi, din cadrul Universitatii Romano-Americane. Cantareata a fost pusa initial sa repete anul universitar pentru ca nu si-a promovat examenele, ca mai apoi sa fie exmatriculata din cauza neachitarii taxei anuale, dar si a unui numar foarte mare de absente.

in sesiunea care a avut loc iarna trecuta, Sorana nu a fost primita la nici un examen din cauza ca avea foarte multe absente. in primul an universitar desfasurat la Facultatea de Drept, cantareata a frecventat cursurile, asa ca a absolvit. Se pare ca un singur an universitar i-a fost de ajuns Soranei, deoarece in anul doi nu s-a mai prezentat la nici un curs.

La avizierul Facultatii de Drept este afisata Decizia nr. 9 din 24.01. 2005, emisa de rectorul Universitatii Romano-Americane, care hotaraste statutul actual al Soranei din punct de vedere al studiilor superioare. Sorana Mohamed nu se confrunta pentru prima data cu probleme de acest gen. in 2002 ea a ratat si examenul de bacalaureat.

Eleva fiind la Liceul "Iulia Hasdeu", cantareata a acumulat pe parcursul ultimului an de studiu nu mai putin de 292 de absente, dintre care 225 nemotivate. Ca urmare a faptului ca lipsea extrem de mult de la ore, profesorii de matematica si biologie au refuzat sa-i incheie Soranei mediile.

Astfel, cu tot statutul ei de vedeta conferit de succesul trupei A.S.I.A., ea nu a avut cum sa intre in examenul de bacalaureat.

"Eu am decis sa-mi inghet anul, dar nu am avut timp sa-mi fac cererea"

"Mi-am inghetat anul de facultate pentru ca am proiecte multe si importante si n-as avea timp sa le fac bine pe toate, ne-a declarat Sorana. Am ales sa renunt la un an de facultate si pentru ca nu am timp sa fac cereri peste cereri am preferat sa nu ma duc si sa nu platesc taxa. imi voi relua studiile anul urmator, cand ma voi putea ocupa mai bine de scoala.

La sfarsitul liceului am avut multe concerte, mi-am deschis o afacere, am mai avut multe alte proiecte si am lipsit mult. Mai era si teama de un anumit profesor foarte exigent si am amanat examenul de bac cu un an" ne-a declarat Sorana.

Cui nu-i mai place scoala?

* Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a ratat prima sesiune din viata lui de student pentru ca nu s-a invrednicit sa mearga la nici unul dintre examenele din iarna. El este in anul I la Facultatea de Relatii Economice Internationale de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir si-n paralel studiaza la una dintre cele mai bune scoli de economie din Milano.

* incercarile mulatrei Nadine de a termina liceul nu au fost sortite succesului. La 25 de ani ea era inca eleva in clasa a XII-a si incerca din rasputeri sa treaca dintr-un trimestru in altul. Nici pana astazi nu a reusit sa-si ia examenul de bacalaureat.

* Selena (ex-Candy) si-a "inghetat" anul din cauza ca avea absente multe si profesorii nu o vedeau cu ochi buni. Desi trebuia sa fie in clasa a XII-a, Selena e tot in clasa a XI-a, la Liceul "Dinu Lipatti."

Luana Mare, Monica Vlad