Pe un stadion Ghencea gol, cuvintele urate rostite de antrenori sau jucatori au fost facut sarea si piperul jurnalistilor prezenti pe arena. Unele fraze s-au auzit si la televizor.

O minge preluata pe partea dreapta de Nicolita, urmata de o centrare in careu, l-a scos din minti pe Sorin Cirtu, antrenorul oaspetilor. "Baiculeee... Idiotule, iesi mai repede, lasa-l in ofsaid", a urlat "Sorinaccio" la fundasul sau stinga. "Baiculeeeeeeee, stringeeee ba, ca te omor", a fost urmatoarea indicatie.

Peste alte citeva minute, Ciprian Danciu pierde o minge in apropierea careului echipei sale. "Fir-ai al dracului de nesimtit. Imediat te schimb daca n-ai chef sa joci", a rabufnit Cirtu.

"Da-o lung pe "Bila" (n.r. - Bilasco)! Si mai repedeee...", a fost indicatia primita de Prepelita la unul dintre contraatacurile oaspetilor. "Du-te si tu, Radule, la cap", a fost ordinul adresat capitanului Marius Radu, la o faza fixa, in careul Stelei.

Enervat de antijocul oaspetilor pina in momentul primului gol, Dorinel Munteanu a luat foc cind Emil Dica a solicitat interventia medicilor la mijlocul primei reprize: "Iar au lesinat astia, in p... mea...". Emil Dica a intrat si in gura lui Cirtu, dupa o pasa gresita: "Somnorilaaaa, un’ te uiti ba? Pai de ce te-am bagat, sa dormi pe teren?".

Ciprian Danciu a fost certat si in repriza a doua, pentru o eroare tactica: "Danciule, opreste-o ma, si joaca mai calm!".

"Scoate ba si galbenul", i-a strigat Dorinel Munteanu centralului Vasile Bratu, dupa un fault al lui Danciu asupra lui Paraschiv.

"Dumnezeii ma-tii, Raule!", a fost un alt "sfat tactic" dat de Cirtu dupa ce Marincau a ratat o respingere cu capul.

Recunoscut pentru temperamentul coleric, Walter Zenga nu si-a injurat elevii, dar si-a pierdut cumpatul la adresa arbitrajului, certindu-se minute in sir cu galateanul Sorin Burloiu, arbitrul de rezerva. "Voi, in Romania, interpretati regulamentul numai cum vreti voi. Ce mare om te crezi?!", i-a urlat italianul lui Burloiu.

In rest, "Omul-paianjen" s-a rezumat la indicatii tactice: "Dorinele, uno la uno!", "Dini (n.r. - Dinita), ramii sus!", "Dicaaaaaaa, stringe in centru", "Dicaaa, da-o in tusa!". Dupa primul gol, Zenga si-a invitat elevii sa inghete jocul: "Calm, calm".

Dupa greseala imensa a lui Preda la golul al doilea, Cirtu a mai rabufnit o data: "Fane, ce dracu’ a fost in capu’ tau, idiotule?".

"Lasa-ma dracu’ in pace! Filmeaza-l pe arbitru", a urlat acelasi Cirtu la un operator, deranjat ca acesta a incercat sa-i surprinda reactiile.

Din loja, Gigi Becali a tinut sa-si arate aprecierea fata de jocul echipei pe care o pastoreste, strigind: "Real Madridu’ Romaniei".