Inaintea semifinalei din Liga Campionilor din aceasta seara, contra lui Liverpool, Chelsea pare mai puternica decat a fost cu Bayern. Pentru clubul londonez, revine pe banca antrenorul Mourinho, suspendat de UEFA pentru doua etape, iar in teren olandezul Robben, accidentat la glezna la sfarsitul lunii martie. Grijile sunt de partea oaspetilor din Liverpool.

"Cormoranii", care n-au putut conta nici in "sfertul" cu Juventus pe spaniolul Morientes si pe argentinianul Pellegrini, fara drept de joc, pe germanul Hamman si pe australianul Kewell, accidentati, ar putea fi lipsiti acum si de serviciile cehului Baros, devenit incert dupa o lovitura la genunchi. Pe langa pregatirea jocului cu Liverpool, portughezul Mourinho are si alte preocupari.

Antrenorul lui Chelsea a licitat 15.000 de lire sterline (aproape 25.000 de euro) pentru a-si cumpara propriul palton, scrie "The Sun". Portughezul isi donase celebrul costum gri Armani pentru o licitatie in scopuri de caritate. Numai ca, ulterior, s-a decis ca nu vrea sa-l piarda si a intrat in cursa pentru a-l recupera.

"in weekend, mi-am adus aminte de momentele petrecute in acest sezon imbracat cu acest palton si am decis ca trebuie sa-l pastrez, impreuna cu alte suveniruri. Daca cineva ofera mai mult, atunci merita sa-l aiba", a spus Mourinho.