Portarul Vasili Hamutovski a fost dat afara de la Steaua, dupa ce l-a acuzat pe antrenorul Walter Zenga ca a procedat incorect, netitularizindu-l la meciul cu Poli Iasi. "Hamu" a fost ieri la sediul clubului pentru a-si lua pasaportul, iar aseara a plecat la Minsk. Bielorusul - care mai are doi ani de contract cu gruparea "ros-albastra" - va fi vindut la prima oferta concreta.

Conducatorii stelisti s-au umplut din nou de penibil, oferind variante diferite ale scandalului iscat in jurul celui mai bun "stranier" care a evoluat vreodata in Ghencea. "N-a fost nici un conflict. Solutia plecarii sale este cea mai buna in acest moment. La modul in care a aparat Martin Tudor, sansele ca Hamutovski sa prinda un loc de titular erau minime.

El are o oferta din strainatate si se pare ca ii va da curs", a declarat Mihai Stoica, presedintele executiv.

"Daca Zenga spune ca portarul pleaca, pleaca! Sint patronul echipei, dar ma bag vreodata peste Walter? Patronul echipei in vestiar este Zenga", a comentat Gigi Becali. Patronul a confirmat scandalul dintre antrenor si portar, negat cu indirjire de presedintele executiv. Latifundiarul s-a falit ca Hamutovski va fi vindut unei echipe "din zona Angliei". "Nu vreau sa spun nici un cuvint rau.

Cu Zenga nu mai vorbesc. Imi pare rau pentru acest episod. Le urez bafta colegilor si sper sa cistige titlul de campioni. Le multumesc suporterilor. Am petrecut doi ani frumosi in Ghencea. Eu nu stiu de nici o oferta. Mai am doi ani de contract cu Steaua, dar am vorbit cu niste impresari, sa vedem ce-o fi sa fie", s-a rezumat sa afirme Hamutovski.

Portarul a confirmat indirect o alta minciuna a conducatorilor, care sustin ca are oferte din strainatate.