Anuntate de Mihai Tatulici inca de la inceputul lui aprilie, schimbarile din Realitatea TV s-au produs. Luna mai a adus noi formate, mici modificari de grafica si decor, alte promo-uri pentru emisiunile consacrate, dar si un pluton nou de vedete.

Prima si a doua saptamina a lui mai aduc la Realitatea TV mai multe emisiuni noi. Mai mult de atit, se intorc pe ecran doua vedete din generatii complet diferite, care disparusera de ceva vreme, Dumitru Graur si Marius Vintila. Marius Vintila vine cu "O tura de aventura", emisiune de turism programata simbata, de la ora 20.15.

Dumitru Graur vine cu "Parfum de glorie", emisiune despre sportivi foarte cunoscuti, care este programata in fiecare simbata si duminica, de la ora 22.15.

O alta emisiune deja aparuta pe ecran este "Expat in Romania", despre "expati" (de la "expatriate"), adica strainii care lucreaza sau isi petrec timpul in Romania, cu Melania Medeleanu, duminica, de la ora 15.30.

Un alt format nou este MBA "Meseria Bratara de Aur", emisiune de reportaj, fara prezentator, despre meserii mai ciudate sau mai banale. MBA se difuzeaza simbata, de la ora 19.15.

Din noua grila mai fac parte si "Pet Club", despre animale, simbata de la 11.15.

Duminica poate fi vazuta "Weekend Review", o cronica in engleza a evenimentelor saptaminii, de la ora 15.00, cu Bogdan Gamalet. Urmeaza "Unu la unu", cu Sorin Ionita si Victor Nitelea, de la 17.15, si "Retrospectiva sportiva", cu Bogdan Tudor, de la 20.15.

La toate acestea se adauga "Cap si pajura", in care Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu au putut fi deja vazuti, de marti pina joi, la ora 22.00.